Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
no ethelka to by ti nemalo byt luto...ze sa ides venovat manzelovi....(pokus o vtip)...hmmm to by som si celkom dal...nejake slovenske zakusky...mnam...tak dobru noc...papa
je mi lúto,ale idem sa venovať svojej polovičke a kuk na dáky film.Zajtra sa ozvem,budem piecť tortičku-čokoládkovú....pááááááááááááá
No treba chodit, aj ja tam vzdy neham take paniaze....ze strach...no ale co uz, ona vzdy povie to bol velky kaz vela blomby, viac platit....no co uz aspon podporim zdravotnictvo...
aj tak vela platím...veď si aj myslím,že som bola..hi...ja si totiž myslím,že je chyba pod blombou.Už som mu to raz hovorila,ale on mal pocit,že je to ok.A ono sa to zhoršuje..Takže po výplate pôjdem na návštevu....hi
no aspon raz do roka by si mala ist aby si tolko neplatila...
ty provokatér..hi...v dobrom..Bolia a neviem kedy navštívim zubára,mne totiž tak rýchlo plynie čas,že si myslím,že som tam bola nedávno a asi som tam nebola..alebo je to alzhaimer?..hi
ahoj ethelka....takze Ta bolia zuby...??
no chudatko...vidis mal si prijst na bublinky, by Ta neboleli..hi
Ahojte zlatíčka...Elisska, to bolo zaujímevé s tým mestom x-y.Dnes si môžeš vyberať kam pôjdeš,nechápem,čo to dr.trápi.Ja som už tiež absolvovala mamograf.Mala som ísť aj na kontrolu..hi..pred rokom....Akosi mi ubehol velmi rýchlo celý rok...Dnes som upratovala..celý deň...a bolia ma zuby:(
ahoj eliska....aj ajka, a ethelka. No ja pridem dam nejaku mudrost a zas oddidem...to bolo pre ethelku...
Dnes som robil kuracie rezne, a vyprazane sampiony....
Cauko vsetci. Co ste dnes robili? Nezabudate na moje forum tak nahodou? ethelka, moja teta, o ktorej som pisala, ze ma rakovinu prsnika, dnes mala prvu davku chemoterapie, potom este ozarovanie a ma po operacii uz aj...Nic blizsie neviem...Chudak. Ocko je z toho furt vykolajeny, bol vybavit mamke mamografiu do mesta x. lekarka sa ho pytala a preco nie do y? On na to, lebo tam chodila moja sestra a dnes ma rakovinu...Ja som v poriadku, vypratala som cely byt, navarila a idem sa ucit na tri testy na zajtra. Nemam ani kvapavku, ani chlamydie a pap je normalny:) Dala som si miconazol nitrate krem zvonku, netrapi ma nic,len slabucke palenie vonku a zda sa, ze to zabera...Tak obycajna mierna mykoza asi zase. ajka, cvicila si dnes? slusny muz, co dobreho si navaril?