Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
presne tak ked nezazijes zle casy nevies si vazit dobre.....tak to ma byt.Musi to tak byt ja si myslim ze vsetko v zivote co ta stretne ma svoj vyznam a zmysel!!!! Preto žime....utekam na pohovor.Viac neprezradim aby som nezakrikla...hi
lebo aj velke zivotne pady nas formuju a zalezi od nas ci v dobrom alebo v zlom...racionalny clovek si dokaze z toho vela zobrat...
No niektore veci radsej nech sa uz nezopakuju....Hi...ale nie je ich vela...ale na druhej strane zas su nevyhnutne pre dalsie osobnostne smerovanie...
Hej zivot si treba vychutnat!!!!so vsetkym co prinasa....hi...ved co ak sa to nikdy nezopakuje?....
no ale aspon ze su...to je hlavne...Hi
dakujem velmi pekne .... .......ten hormon stastia mi chyba aj ked som stastna.....teda dufam.....stastie,pravda,laska su obcas hypoteticke.....hi
hej to verim, tak prijmne cvicenie...aspon budes mat zaplavu hromonov stastia...hi (aj ked dufam, ze si aj bez toho stastna....) ale nikdy nieje dost...
Nebudem to prehanat slubujem ale uz sa velmi tesim!!!!
ajka neboj ja mam dobre zuby....takze ides uz cvicit ale davaj pozor, radsej pomaly, nemozes to prehanat,,ok??
Jaaj ethelka zubky!? Moja utekaj rychlo zubarovi aby si nedopadla ako ja!Zuby su zla bolest!Elisska cvicit idem dnes po dlhej dobe tak sa tesim na tu svalovicu a bude asi riadna lebo mam program az do pondelka....hi.Slusny_muz tak zakusky?!....aby tie zuby potom nerozboleli aj teba.....hi