Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

ethel

Tak ti prajem pekný zbytok dňa...poteš sa s tvojimi oblúbencami....a slušný muž má takú vlastnosť,že nečakane mizne..hi

aja25

Pekny den vam prajem vsetkym.Aha ho slusny_muz siel na obed ethelka.A s tym zdravotnictvom si to este rozmysli!!!!!!!

aja25

Momentalne doma,ale za chvilocku odchadzam
za mojimi uzasnymi babami a jednym chalanom do telocvicne uz mi fakt velmi chybaju aj ked idem len ako pozorovatel dam si kavicku poklebetim a tak.Staci mi ked budem clovek nemusim byt super.Superlativy prenecham inym....hi

aja25

asi ale mna potom zbytocne vytoci!!!! a on to vie tak sa na mne bavi...hi.Tak ho poslem obcas niekam velmi skaredo....hi

aja25

keby to na mne zalezalo tak ja vydrzim vykecavat dlho....len ma nebavi ked stale pocujem "vydrz chvilu mam dalsi hovor"!...tak som to zarazila

ethel

no vidíš Ajka to ma teší,že si mala dobrú skúsenosť,ale naozaj to tak dopadne,že zostanú len tie,ktoré nikto nikde nechce a tak to bude vyzerať.

ethel

Ajka,si rýchla,ja s kamoškou aj upratujeme popri telef.Aj dnes sme tak ráno upratali a navarili a stále sa máme o čom rozprávať,ja to nechápem...Detičky nie,tie milujem a to by mi vadilo.