Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
No to hej, mas pravdu, ved raz urcite, ale myslim, ze tpotrebujem najprv kupit byt v BA, a penazi je velmi malo. V tomto smere by som sa mal zacat aktivovat...
No ved si chcel pozriet ten Cinsky mur a ty si urcite uz dohodnuty s tvojim spolubivajucim ze mu pojdes pomoct ryzu oberat...hi
dnes je v telke SOS, pozriem si cez internet zajtra v praci....sa tesim, pozeravas to...??
jeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, som necakal....sa priznam....
....ja som hovorila o praci...vo volnom case obcas BA navstivim...hi...ved sa este uvidi....zas az taky strachoput nie som!..hi
NO neviem,zalezi od okolnosti, mozno nie mozno ano...ale asi pojdem zas niekam...
no skoda, som myslel ze Tu navraim nejaku specialitu, pre Teba extra nieco dobre...PS: Nieze teraz zas utecies!!!
Hej ale ti to rychlo ubehlo!...ale neverim ze sa dlho ohrejes doma....mam takeho tusaka
Ja viem ze ano ....ale musim sa ti priznat BA nemam velmi rada kvoli tomu hukotu ,treskotu a zhonu ja radsej moje mesto kde sa dostanem vsade po vlastnych a nepotrebujem elektricku,trolejbus, autobus
a auto ...a uz to mam vyskusane..takze nie
sak uz coskoro, 3 tyzdne, jaj ale sa tesim...