Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
NO ved to bolo len podmienka ja som pri zemi....stale...ale niekedy neni zle trosku sa odlepit od zeme....Hi
Horenosov nemam rada tak radsej spat na zem....hi
Ajka, no 2 maily???hmmmm keby som Ta nepoznal aj by som si trosku namyslal...:-))))))))))))))))))))))))))))))))
To si velmi neoddychnes ked ides malovat.....brrr
ethel typicka slovesnka dovolenka....
Ethel ja mam teraz v praci taky program vola sa to ze "vyrovnavanie uctov"....hi
preto tolko robím,lebo iný oddychujú..hi..ale plánujem dovolenku v máji po vyplate,idem malovať..
ajka keby sa dali niektoré veci resetnúť..hi...Slusny muz,ty by si ju ozaj mal navštíviť....
Ethulka teraz prepaci ....ale poslala som ti mail slusny_muz vlastne uz 2 to si mozes gratulovat...hi.Ethel s tebou este rozkecam tie burky....hi...
tak to je pekne vidis co sa vsetko naucis...:-))))))
Ako inak v praci dobre? dobry kolektiv?
Ethelka a preco tak vela robis??