Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
No čo už,ja som tu,ale možno raz..keď budem velká..hi...pôjdem aj ja..hi
ethel, hej, priatel je Slovak, Americania su uplne ina mantalita, mame tu dokopy troch dobrych znamych Americanov, ktori uvazuju "europsky" (normalne), ale ti su v inych statoch a potom priatel tu ma kamosku z vysky, ta je v Michigene, male pred casom babatecko a uz chodi do roboty, chuda. Studujem manazment.
slusny muz si v Londyne? ktora cast?
aj tvoj priateľ je slovák? Čo študuješ?
ethel, tak si das dve whisky a prespis.
Som z vychodu, Presov.
slusny_muz:ja viem,že je to pohodlnejšie,ale ja sa naozaj hrozne bojím..
ethel neboj nic lietanie nie je take zle a hlavne si neviem predstavit cestu autobusom 24 hodin...brrr....takto za 2 hodinky mas pokoj...
autobusom by som išla,aj do Bulharska tak chodíme...Ty odkial pochádzaš zo slovenska?
ethel, to je super, ze tam niekoho mas. Tak potom jedine autobusom, ja som aj tak tam isla, 26 hodinova cesta, ale prezili by ste.