Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
ethel, to aby som zacala pit. Ja riesim za triezva, ked si dam deci vinka som grogy a len sa milo ospalo usmievam:) Ja mam 25. To by som uz mala trojrocne dieta juuuuj.
Slusny_muz:to by si musel poznať aj jeho...hi..keď si vypije...Nechá ma doma,aby som sa mohla o neho starať,keď sa vráti...A možno žiarli,keď som vonku aj ja..hi
ethel, ucis? Ja som myslela, ze ty si taka odrastena mamina:) okolo 45ky:)))
elissa:slusny_muz je kapacita,to mi ver a som strašne rada,že si si to aj ty všimla..Moja malá má 11.A kolko máš ty?
No takze sa muz musi "tesit"...to potom je odbre ze Ta nehava doma...hi
slusny_muz-nepijem nikdy vela,ale naberám vtedy nevídanú odvahu a riešim veci,ktoré mi vadia a ktoré inokedy ,teda za triezva neriešim..
ethel, to aj ja som stale priputana, aj ked netreba. Aku velku mas dceru? slusny muz, si velmi inteligentny na svoj vek:)
elissa-kristove roky mám a pracujem v štátnom sektore-slabo platenom,ale baví ma to...
slusny muz, vtip je v tom, ze po skonceni skoly som zacala robit tam, kde zamestnavatelia boli zidiska. Nesmrdeli, ale hrozne fajcili (v kancelariach!!!) smrdela som ako z baru a nerobilo mi to dobre.
elissa- jasom letela len raz a celú cestu so bola pripútaná.Keď pilot zahlásil,že pod nami na pravo vidíme Belehrad a všetci sa presunuli aby to videli,začala som kričať..hi..tak som sa bála,no a čo,a keď chcela ísť moja dcéra na WC,mala smolu.nedovolila som jej postaviť sa...hi..