Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
ste zlatý,veď ma ani nepoznáte....hi...ale jasné,že má aj klady,je inteligentný,...a rozmýšlam čo ešte...hi...no a určite by som takého nenašla....hi
slusny muz co sa na teba tak baby lepia?... hi....
Prepacte nechal som sa uniest svojim trosicku narcistickym pohladom na seba...Hi
hej to bola blbost....to potom by si so mnou nemohla zit....:-)))))))))))))))))))))))))))))))
A som rada ze to beries s humorom..hi..myslela som ze slzy ronis...
hej docvicene aspon pre dnesok....Ethelka
nebud smutna...
aaaahhhoooojjjj AJKA....Elissa-my sme šťastný,tak to proste funguje a ja som si zvykla,beriem to ako normálku...Neviem si predstaviť žiť s ideálnym mužom,to by som sa asi nudila...hi...to bola asi blbost,však?
A ja som ziarlivy, tak normalne...teda ked naozaj milujem...
aja25, ahoj. No ved prave, ze ma taku fajn babu, keby mal jedovatu harpyu, tak by si netrufol.
Joooj tak to je blbe, ale no vd kazdy mame nejake vlastnosti, a urcite ma kopec kladnych vlastnosti...
Ahoj ajka uz docvicene...?