Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
vždy som si myslela,že u detí je najhorší vek do 3 rokov.Mýlila som sa,počkajte,čo bude v puberte...to začne sranda...
a amerika ma až tak neláka,skôr Londýn,tam žije aj Robbie Williams...hi...a toho by som rada raz v živote videla naživo..
ethel, sak mozno raz postavia raz most, prides autom:))
slusny muz, ale daj este pokoj s detmi, no ved sa spytaj ethel, co to je mat dieta. My zatial nechceme, nuz a ja si viem predstavit dieta do jedneho roku (zivota dietata), ucit sa s nim a tak, mne by sa nechcelo.
slusny_muz:veď si sa trafil,ale ja nie som tá čo koketuje,ja to už len riešim...hi..chápeš??? Elissa-Aj by som tam prišla,ale to lieeetadloooo
ethel, mala by si prist tu, sestricky tu maju vela roboty a aj dobre zarabaju, lekari tiez.
ethel asi ked si vypijes si trosku koketna, ci nie?
veru Elissa,ja v tvojom veku...keby som bola počkala...už by som tu nežila...A ja za triezva nemám odvahu,...takže niekomu vyhovuje,že nepijem...
ellisa: No ja myslim, ze som ako ostatni mladi muzi...ved 28 rokov, to by som uz aj pomaly mohol byt otecko....uz sa tesim ako budem deti ucit diferencialne rovnice....hi
elissa:neučím,teda ako sa to vezme-zdravotníctvo...hi..a takého pacienta treba občas niečo aj naučiť..Si ma rozosmiala,že odrastená mamina...hi..