Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
elissa:žije mi tam super kamarátka,aj ma pozýva,ale ja sa bojím...
ethel, letenky do Londyna su drahe? Ja som tam naposledy bola pred 8. rokmi, mozno by sa vam podarilo ist aspon na par dni.
ethel, uz sa travia:) Tak som sa odmlcala. Este stale to nie je nejake slavne s mojim pobytom na nohach, ale aspon jest uz chuti, ja vazim dost malo, tak by som po chorobe vyzerala ako Somalcan.
Aj mne mamka hovori, ze ked su deti male, su aj starosti mensie, potom jeto uz horsie...slusny muz, ty si v UK? To je super, ale jedlo ti nezavidim.
ELISSSAAAA-varíš vajíčka??????
ja to prajem naozaj každému z celého srdca,že máte možnosť byť vonku...
no ved ja som rad....uz len kvoli jazyku....
slusny_muz:vieš,môže ťa hriať aspoň to,že si tam,ja by som tááák chcela...
ale aj tak pridem do BA aspon na dva mesiace trochu zmenit prostredie a stravu...
jaaajjjjj damy prave som dohovoril s velkym bossom - resp. mojou sefkou a maju funding pre dlasi projekt....takze ostavam v UK...Hi...asi su spokojny so mnou...hi