Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
žiarlim,som nešťastná-to je názov tej témy na druhej stránke,tak som tam dnes prispela...Baviť sa s ním o tom,to je zbytočné...
Uf, to som nevedela, ze to take mas, myslela som, ze ste stastni, ved ste mlada rodinka...
ahoj ethelka ze by ziarlivost...hi...kde by taku fajn babu nasiel?!Caute vsetci!
joj,ty môj dobrý chlapček...nemám to rada,lebo patrí medzi...proste je to aj na téme o žiarlivosti...
ethel, to ma mrzi. Moj priatel nefajci a nepije, po robote ide tak akurat do posilky, neviem sa vzit, ale hadam by si sa s nim mala o tom bavit, ze ti to vadi a tak.
Ethelka a mas divne dojmy z toho ze ide do krcmi...? Posledna otazka a mozeme prejst na ine...veselsie...
Akurat som citala diskusiu o nejakej 16.tke, co je tehotna. To je strasne...
elissa-nie išiel do krčmy..
elissa-to nie je zlý nápad niečo vyparatiť,ale moje dievčatko už má plán-budeme kukať dlho tv.Tak sa teší.A mne je fakt divne...A ešte keď má človek zlú skúsenosť,tak to znásobí jeho pocity...Ale obveselme sa spolu..
ethel, ahaaa, ide ti na sluzobku?