Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
ethel, nie zeby som len robila sceny, keby siel do krcmy, ja by som tak vlastnonozne za nim dosla a s nim aj odisla! Nemam nastastie vobec skusenosti s alkoholizmom a tak, moji exaci boli komplet vsetci sportovci a tak, ale svoje nazory a chlapa si branim.
ajka, nie vodku nepijem, mam na izbe flasu kubanskeho bieleho rumu, toho casu som si robil mojita...
Actiemely len same...zatial....inak male kokriky su velmiiiii zlatunke...
no ved 3 na veceru, teda ako predjedlo a 4 naranajky ako predjedlo a 3 len tak medzi recou....hi...
Nie neprehnalo...ale teraz som si dal jablcka a zacina mi to nejako prehadzovat v bruchu....hi...bezim domov z robotky..prihlasim sa z domu...
Slusny_muz priznaj sa ty tie actimely s niecim miesas /vodka?/ a hovoris tomu Oxfordsky zazrak ze?
aja25, dakujem. Ja nechapem, ako na taku sprostost mozem ziarlit, tak som sa snazila nieco vymysliet. Vedela som, ze musim vediet, co je to zac, inak zozeriem samu seba pre nic. Poslala nam aj nejake fotky, aj ona na nich bola. No proste dospela zenska, skoro ako moje segry (ma 36), ked som to videla, sama pre seba som si povedala, boze, co som pipi, na to ziarlim? Neviem preco som taka bola, hrozne mi na nom zalezi a lipnem na nom.
elissa-keby som bola ako ty,tak trochu by som aj chcela..hi...ale to by sa asi už nevrátil z tej krčmy...hi
Jeej dobermanku ja som mala kokra ,ale mi ho otravili pred rokom...hm
slusny_muz-to si už vypil 10 aktimelov od včera?A to ťa preboha neprehnalo...hi...teda....ja neviem...
slusny_muz tie tvoje actimely ....ty budes mat tak posilnenu imunitu ze ta budu v Oxforde zachvilu predvadzat ako ziarivy priklad vedy ...hi
ajka,ja mám aj HAVA-dobermanku,takže pohoda...to ten môj zase vie,že by mu nikde nepiekli koláčiky,nestrihali nechtíky,neopravovali kohútiky anenosili vedro keď grcká po opici.Ja ho lúbim aký je...aj vás...hi