Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

aja25

slusny_muz neboj ked bude ten spravny cas
tak si ta laska najde...Elissa paci sa mi fakt riesenie ziarlivosti mudra baba....

elissa

ethel, s tou nudou. Ja som najmladsia z dcer, samozrejme, natvrdo rozmaznana a milovana, tak ked teraz nieco nie je po mojom, tak trucujem. Velmi zla vlastnost. On je taky dobry, milujuci, nikam nechodi, zniesol by mi modre z neba a ja sa nasprajcujem a uz to fici, nerozpraveme sa aj dva dni...

aja25

Ethel staci ked je inteligentny a pritulny k tebe to staci....A ked nebude posluchat vymenis ho za hava...dufam ze nemas na psikov alergiu....hi

ethel

to by som slzy ronila 13 rokov,čo ste,ja som sa už dosť naplakala,ale kôli tomuto,to je hlúposť,keby dačo,tak príde iný,nejaký slusny mužík...hi,život nie je len o tomto..hi

elissa

Ja som ziarlila na priatela, aj ked uplne bezvyznamne. Na jeho byvalu, s ktorou chodil este na gympli a teraz sa mu raz za cas ozve. Ona ma dve decka, rodinu, on ju absolutne nechce, ale mne to islo oci vyklat preto, ze dakedy s nou spaval (pred 15.timi rokmi, haha). Tak som sa postavila zoci voci svojim zlym pocitom a parkrat som si s nou napisala, aj s jej manzelom!!! Su to sympaticki ludia a odvtedy to neriesim, co uz. Oni sa rozisli preto, lebo ho podviedla.