Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

elissa

ethel. Nie, to by preslo jeho. Mozno po rokoch by som mu ten pas aj dala dolu. Haha. Prepac, ze to tu riesim, ale ma to nahnevalo. Ja si myslim, ze si ta nezasluzi, ale to trebaloriesit, ked si mala 20, ked si vravela, ze uz vtedy sa tam cosi take rysovalp...

elissa

ethel, ja by som bola schopna ho sledovat a este mu aj pas cudnosti namontovat alebo co. Mam sice len 42 kg, male ziena, tvar 17tky, ale nezdam sa:)

ethel

elissa-raz som neodolala a vyprovokovala ma kamoška,tak sme ho hladali celú noc,...nenašli....vtedy to bolelo,teraz som už na tom inak...ale čo je moje to si bránim,preto nechodíme spolu...hi hi hi

ethel

slusny_muz-ejejejej to jabĺčko....ajjaj ,ale nevadí,saaspoň prečistíš,...prihlás sa ešte z domu,či si tostihol...hi