Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
no ja som presiel z chicken na rybky..takze uz treti den si davam rybky..
snazim sa zdravo...samozrejme actimel..:-))
...hi to aj ja sa im vyhýbam..hi...na nejakej farme na morky to našli...takže teraz si daj pokoj s vtákmi...
No jeda vybuchnuta obalka bola aj v Oxforde...a o vtacej chripke neviem nic, ja sa vyhybam vtakom...Hi.
...že tam máte vtáčiu chrípku?..dávali v TV slusny_muz...aj dáke tie bomby v listoch...dúfam,že si na opačnom konci..ďaleko....
:-)))))cukráreň...hi...AJKA,ty si neskutočná,som si istá,že si ho na plnej čiare oslovila...hi..budete cvičiť spolu..hi
No ja len pre seba a pre blizkych, lebo co zakusok to original, vzdy iny, podla toho ake mam suroviny...Hi
No ved hovorim on pride z Oxfordu a otvori si cukraren...hi
No bodaj by!!!! Vazne sme sa bavili na tom ze ma chytil teraz speening a p.sef ho robi tiez velmi aktivne.....hi ...bola to nahoda...tak sme pokecali namiesto odbornych veciach o sportových...no niekedy sa sport celkom hodi aspon to bolo take uvolnene....
no maminka je daleko takze si musim vystacit sam, ako so vsetkym tu...no ale v buducnosti ako keby som nasiel...
slusnemu_muzovi takú štrúdlu maminka robí najčastejšie,...hi...však?:-))))