Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
...pošleme si aspoň pozdrav na toho Florentína...hi
Mne dokonca vadia aj Vianoce ked uz od oktobra na mna vsade vrestia Santa Clausovia....Mam rada tichu pohodu...Uz cakam ze zacnu predavat cokoladovych zajacov je nacase Velka noc sa blizi...hi
Cauko, pozdravujem vsetkych. Dufam, ze sa mate vsetci dobre a ste zdravi - nemam cas si precitat vasu predoslu diskusiu. Cez vikend som sa neozvala, lebo sme upratovali a travili cas spolu s milacikom, sak viete si predstavit:) Je tu minus 20, ukrutna zima, mam na sebe sest vrstiev, v skole mi je horuco, ze az, ale pri cakani na vlak je to akurat. Test z fyziky dopadol vyborne, rovnako ako z filozofie:) Profaci su super, odkedy som prisla do USA mala som len vybornych, na SR som take stastie nemala. slusny muz- klobasku sme si pidlikali v sobotu, kupili sme si v polskom obchode. Mnaaam. Ja som masozravec a cokoladozravec. Ryby milujem, ale tu sa odporucaju jest morske (tuniak) len raz za cas, obsahuju vela ortute...Inak, mi Valentina neoslavujeme, je to cista kpomercina (aspon tu) a v obchodoch maju tovar na tento sviatok uz od Vianoc...Treba sa lubit cely rok...O mesiac vsak mame vyrocie- 4 roky, tak to si mozno uvarime cervene vinko. No, pomaly mi ide autobus, pozdravujem vas.
ajka ved jasne treba lubit kazdy den....
no vidim, ze ste proti valentinovi...Hi...no nevadi. Ja som celkom za, aj ked tiez som proti tomu komernecnemu obchodovaniu....
Ethelka presne tak lubit sa treba kazdy den.....nie ked to kaze kalendar...hi
špenát som nemala rada,ale kamoška mi raz urobila a odvtedy ten jej recept milujem...
spominat mozes pocas celeho roku....kazdy den...hi...ono je to sviatok pre obchodnikov...ale proti gustu...
Ajka,máš názor ako ja na (ja ho volám Florentín).Väčšinou naneho vždy zabudnem a môj muž si ešte nikdy nespomenul..hi..ešteže máme také pozorné dieťa..hi..my sa mojkáme každý deň..hi
Spenat nemusim.....brr pripomina mi matersku skolku....vtedy som ten spenat vysupla na plafon a odvtedy ho nemusim nasi museli potom vymalovat skolku...hi