Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
...hádam ona aby sa zakusla,ty určite dáš dobrú návnadu,zlé ani nemáš...hi
No len musi hodit velmi dobru navnadu...aby som sa dobre zakusol a uz nepustil....Hi
ahoj ajka,slusny_muz,elissa-ajka,nemala si mať dnes druhú časť konkurzu? Elissa-čo je s tebou? Si zdravá? Slusný_muž:tak valentín:-))) štrúdla ako od maminky...hi..šikulko všestranný,teba ktorá si uloví bude happy!
len to moc neprehanaj...pa
tak drzim palceky ....utekam do telocvicne...pa,pa
No my ani doma nedavame struhanku...ale je pravda ze som zabudol na orechy...buducu nedelu robim dalsiu, takze ta bude dokonalejsia...
zds dakujem za radu....
aja.., ak sa ti podari aspon na par dni vynechat VSETOK SKROB, (chlieb, rozky, strudle, makarony, ryza...), biely cukor a tepelne spracovanie - vyprazanie, pecenie... nadcha ti ustupi velmi rychlo
No myslela som ze si daval struhanku do jablk +orechy+skorica+hrozienka aspon tak to robim ja....nuz ale ty si odbornik na anglicku strudlu! Aby si ju za chvilu nepiekol pre cely Oxford miesto toho ich pudingu...hi
no struhanku som nepotreboval na strudlu. Dobre som vyvalkal cesto a nakoniec potrel zltokm a bola krasne zlatista...Hi