Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

aja25

no momentalne sa nalievam kamilkovym cajom mam ho velmi rada tak skusim aj naparit moj ratafak...hi..a tu struhanku si nakoniec zohnal do tej strudle alebo si susil rozky v trube?

slusny_muz

No naparit sa mozes aj nad kamilkovym vyvarom...jasne ze si to mozes dovolit...hlavne teraz ked je chripkove obdobie...

aja25

no keby som si to tak mohla dovolit!....je to zatial len nadcha inak som v pohode skusim sa naparit nad slanou vodou a pustit si infraziaric vacsinou mi to pomoze

slusny_muz

No tak potom to si v dobrej teme o nadche. Musis sa liecit..medik, vela caju,....a nemala by si teraz moc cvicit...aj ked potenie je dobre...ale v posteli. Telo budes mat prehriate z cvicenia a potom vzjdes von a hned si chora...

aja25

No historia ludstva je neskutocna.....Vojny ,neznasanlivost rasova a akakolvek ina.....a este je vyborny film Mnichov ten si pozri ked budes mat prilezitost je to myslim od Spielberga a bola som fakt prekvapena ze taky komercny reziser natoci tak dobry film....musim sa vysmrkat lebo ma zmaha nadcha...

slusny_muz

Tak ten zas ja nepoznam....no niekedy sa najdu filmy nad ktorymi sa clovek trochu zamysli...posledne som bol v kine na jednom takom..zabudol som na nazov, ale bol krasny..o zidoch pocas druhej svetovej vojny..smutny ale vzdy ma co povedat...

aja25

No to nepoznam....Ja som naposledy videla Hotel Rwanda....a potom som bola v prudkej depresii z lahostajnosti ludi...

slusny_muz

Vcera som pozeral PANCHO LIBRE...celkom dobre...trosku divne ale fajn...
Hej dosiel dobre akurat mu meskala batozina 2 dni, ale je ok....