Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

slusny_muz

Tu nejde ajka o nejake darovanie alebo robit nieco prevratne ale aj narodky si pripomenies, tak preco nie dan zalubenych, mozes s frajerom pospiminat na pekne chvile z minulosti...prave pre Vas zeny je to super, ten sviatok aspon aj chlapi su jeden den vroku torchu romantici...

aja25

Ethelka myslela som ze to bude take mdle bez chuti ale je to fakt dobre vyzera to ako liptovska salama len su tam aj tie riasy ,mrkvicka,zeleninka a masko s kalamarov fakt je to celkom dobre...asi kupim aj nabuduce

slusny_muz

ja by som si dal spenat...mnam...a klobasky som si doniesol z domu, lebo tieto ich akoze klobasky stoja zanic...ja som zjedol rybku ale vojako som stale hladny este asi dam zeleninvy salat so syrom..

aja25

No urcite ta mame radi slusny_muz...ved ty uz mas taky maly harem....len ja nemam rada sviatky na povel!!!Ludia sa maju mat radi cely rok a ked chces niekomu nieco darovat ako prejav lasky tak nemusis caka na Valentina....

ethel

ej-ha Ajka,to ako chutí?To som ešte nejedla..ja som dnes piekla akože Pizzu syrovú,už sme ju aj zjedli..a zajtra neviem čo si urobím...

slusny_muz

no ja a vegetarian....Hi...ja mam rad klobasky, salamy, slaninu, masko...len chcem trosku mat februar mesiac zdravia...ked uz nemam mesiac lasky.."-))

ethel

...rybky papáš jediné z mäsa?To ideš na vegetariansku stravu postupne?Veď sme všežravci,aj keď ja mäsko papám len raz -dva razi za týždeň...