Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
ajka...kde si?.....Ocino čo prednáša?
Preco nesplneny?Ved mas iba 33 co si sisi.....hi...Urcite budes mat este velku vilu...Ja mam tiez taky sen maly domcek s velkym sadom...si to predstav ethel v maji!!!!To musi byt parada rano sa zobudit a prebehnut sa medzi rozkvitnutymi stromami!!!
...to mám aj ja rada,jablkovú šťavu...Ale nemám jabloň,najbližšia rastie v BILE...hi
viem ocino tam chodi prednasat Modra harmonia...
no ja som sa jablk hrozne prezral, lebo mame velku zahradu a tam aspon 20 stromov...ale posledne robime 100 % stavu z jablk...to je mnamka...
...kolegyne teraz chodia ale do Modry...to by sa mi nepáčilo...
Aj ja chcem jabloň,ale úplne by mi stačil rodinný dom so sadom...hi...jeden z nesplnených snov...
ked budes v BA tak daj vediet, lebo tam kam pojdes ja robim....hi
sestričky nemusia mať BC,stačí dipl. alebo PŠŠ.V Ba som nebola,ale chcela by som ešte PŠŠ a to by som išla do Ba..
Slusny muz mne by stacilo keby som mala na balkone vysadeny jablonovy sad...