Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
Jej a bola si v BA na skusky???
zdravotne sestricky musia mat bakalara ?
ja mam tiez rad sladkosti ale uz som obmedzil, nahradil som ovocim. Lebo sa to moze negativne odzrkadlit na mojej postave...kedze nc nerobim v UK, ziaden sport..hi
slusny_muz,školu som už úspešne dokončila pred rokom....
Ajka,nesmieš cvičiť keď si chorá...a dúfam,že krvička bude ok...
keksikami sa mozem dotlacat stale rano sa ani nezobudim bez sladkeho....hi
Ethelka pocuj teraz ma napadlo, Ty by si si mala robit skolu??? Nie aby si bola bakalarka....myslim ze je to povinne pre sestricky....
...strašne som sa prejedla...hi..mne nestačí obed,ja sa musím napchať keksíkmi a jogurtami..hi..fu tak som si radšej zapla pc...
naposledy som bola vo stvrtok ale len preto
ze nas to v tv chytilo vsetkych tak to bola vypomoc....ale uz som zahrabana v perinach a v pondelok mi hrozi krvny obraz ....a podob.zalezitosti...
hmm. ved pre Vas len to najlepsie...hi