Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
ok, no dobre, tak Ta nebudem mucit skusanim....dnes som sam v dome...vsetci niekam nesli, ale tak tu leje, ze som rad ze som sa vratil z mestaa nikam nesiel.....
veď ale mne by vyplo,keby som vedela,že tam budeš ty...hi....kašlime na to,proste tam nepôjdem....
tak to zasa nie, musela by si nieco vediet, ved nemozem dehonestovat slovenske vysoke skolstvo....
:-)))) teda kadečo ma napadlo...a keby som nevedela absolútne nič?
No a preco by si neprisla, ved by som ti dal jednotku...pokeclai by sme co noveho...a tak...aspon by si nemala stres pred skuskou...aspon jednou.
no to som sa zlakla,lebo keby si ma mal skúšať,tak by som ani neprišla,prípadne odpadla...skúmať niečo je pekné a keď aj niečo prinesie pre ludstvo,to je super...
Nie na to by som nemal asi chut, je s tym vela starosti, a ja chcem cas vyuzit na vyskum a nie na pripravu prednasok a skusania....
ty v tej Ba keď si tak tam učíš?
no to je prvada za take peniaze robit taku robotu a este aj dost psychicky narocnu....
kedysi bol problém zamestnať sa v nemocnici,tak človek v zúfalstve robí čo sa dá(učí sa nové veci)a teraz je nedostatok personálu a to spôsobuje nadčasy,vyhorenie....