Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
hi....no co uz niesom dokonaly..Hi
bodík dolu..hi..ja milujem morské potvorky ..hi
no neviem ale urcite aspon 15 hodin....ja som susi jedol ale ja niesom oblubencom sea food...a nemam rad skleble, a morske prisery....brrr....ja radsej klobasku a slaninku...Hi
čínska kuchyňa je skvelá....strašne mi chutia bambusové plátky,ale ešte som nikdy nejedla suši...
jééj,to sa ti mohlo podariť...a tam sa letí kolko hodín?..hi
Oni si varia dobre veci...teda ten parik...uz som sa vselico naucil...a pisem si aj recepty...Hi
no ja mam spolubyvajucich 3 ludi z Ciny a jedne je z Walesu. Je to cinsky parik a celkom v pohode. Ona robi podobne co ja a chce podat nejaky projekt, takze by som potom siel na par mesiacov do Ciny zaucit nieco cinanov...Hi ..to by bolo fajn ak by to vyslo....
a jen-ťan-ťung si varí sám?..čítam tvoje príspevky v témach...:-)))
rybky a som toho spravil zas vela takze bude aj na veceru aj na zajtrajsi obed...
u nás neprší,ale je dosť chladno...čo si mal na obed?