Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
a je lepšie si dat pred dietou jeden očistny den ci nie?
vyvar v bielkovinovy den moze byt aj masovy aj zeleninovy no v skrobovy den iba zeleninovy...ja vacsinou robim iba zeleninovy a to tak ze na pol litra vody dam prevarit kocku a dam do toho aj mrazenu zeleninu ktoru spapam k obedu...ale pozor lebo vo vacine mrazenej zeleninke je hrasok, zelena fazulka a kukurica to sa smie len v skrobovych. takto mam vyvar na 2 dni
Bara - super - teším sa - keď si nebudem vedieť rady - tak si budem prosiť nejaký recept.
fenix - neviem aký máš problém - ale zjavne to nie je k veci :o(
ja ten vyvar vynechavam, nechuti mi to asi:)
jeeej dalsie baby, vitam Vas:) uvidite krasne schudneme..:)
Bubka132 ano recepty beriem z knihy, su tam fajn veci, nie je ich vela ale budem to obmienat a myslim ze za tri mesiace sa nejak prestravujem.. ked budes potrebovat poradit nejake jedlo na nejaky den tak daj vediet.. ale kedze ranajky su ovocie, a obed rovnaky ako vecera tak vlastne ide len o jedno jedlo.
Mne sa uz dusi vecera:) v tento bielkovinovy den ma byt vraj prestavka medzi obedom a vecerou 4 hodiny a kedze som obedovala 12.40 tak najvyssi cas na veceru, uz som aj pomerne hladna.. no neviem vecer uz asi nic nebudem jest.. vraj je dobre prve tri dni jest iba 3x do dna!
MNE to ten internet robí asi schválne - sorry - 2-krát :o( -zasa-
Ahojte,
ja mám za sebou raňajky a TERAZ konečne aj obed - skôr som nestihla. Dokonca aj vývar - z kocky - je fajn ... (o:
Bara - tie recepty na jedlá hľadáš v tej knihe???
Ahojte,
ja mám za sebou raňajky a TERAZ konečne aj obed - skôr som nestihla. Dokonca aj vývar - z kocky - je fajn ... (o:
Bara - tie recepty na jedlá hľadáš v tej knihe???
tak mozno skusim aj vyvar tentokrat,uvidim, ako to bude chutit :D juj uz nech je zajtra,som taka nastartovana :D
Ved prave na to sa tesim...:-)
Ten vyvar vraj moze byt aj z kocky...