90. dnova dieta od 02. 02. 2010

mell--

prosim Vas na aky den sa hodia huby ?
mozem si ich dat s cestovinou ?
a kolko denne cvicit ?
napiste mi nejake rady pretoze rada by som zacala od dnes (kolko drzite tuto dietu a kolko ste kg dali dole) dufam ze sa mozem pridat este som tu nepisala
DAKUJEM

bara017

Biopich a ty mas ake skusenosti s touto dietou? Drzis ju tiez? Dlho? U mna zatial celkom dobre, uz mam za sebou aj obed.. dnes uz len vecera a potom pojdem cvicit:) paci sa mi to.. dufam ze to vydrzim.. najhorsie budu asi prve dva tyzdne potom to uz bude o zvyku:)

biopich

skuska je len vyhovorka :) ja som skuskovala cely januar a neviem co tam je nezlucitelne s dietou :D ked si povies ze nemozes koli dacomu drzat dietu tym padom nemas volu a raz dva si to doserkas inou podobnou vetou ved za chvilu su dalsie skusky ako chces potom drzat dietu? :D netreba si hovoritzajtra zajtra lebo takto nikde nepochodis...Ja ked som mala skusku v bielkovinovy den zobrala som si na cesty ovocie, a acidofilne mlieko ...

bara017

okey tak ranajky som zvladla:) len sa mi nechcelo velmi vstavat lebo som sa nemohla tesit na nic sladke na ranajky teda hlavne na sladke pecivo.. dala som si 2 mensie jablka a v pohode citim sa najedena, hadam vydrzim v poho doobeda ale mam dost programu tak do dvanastej aj s hladom prezijem:) inak kavu si nemozem rano odpustit.. to by som nedokazala fungovat.. samozrejme bez cukru a mlieka..

bzzz

ja zajtra este nemozem, lebo mam skusku, takze casovo sa neviem ani prisposobit :(ale od utorka idem do toho, slubujem !!!
ja ani nejem vela, max 2krat aj to velmi malo, ale ako mam tie blbe problemy so zaludkom ja len priberam a priberam :( a pri tom aj pravidelne cvicim, a ziadny efekt preto som sa odhodlala ze to vyskusam , dufam ze do leta budem mat postavicku tip-top, lebo ako som citala pomocou tejto diety vela ludi schudlo...

som rada ze ste sa pridali,aspon sa mozme navzajom podporovat :) tesim sa