Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
tak vecera bola fajn :) dala som si 3 mini zakusky mnamiii, uz sa tesim na vitaminovy den :)
barb, neboj sa kikula ma pravdu, urcite si uz schudla mozno v cm a nie v kg, a aj to je nieco teda to je supis si myslim !!!a dakujem za recept,urcite vyskusam..
dnesny den sa mi celkom fajn zacinal, na ranky som mala jabko, na obed planujem cestoviny, a na veceru skocim do cukrarne nieco chutneho kupit :)
ahojte :D tak dnes máme UH deň a ja som sa konečne zobudila hladná,zjedla som celý grep :) už sa nemôžem dočkať večere,s priateľom ideme do cukrárne,keďže na Valentína má zakázané mi kupovať niečo sladké,tak to vyriešil takto :)
Barb 26 neviem,kde môže byť chyba,asi máš pomalší metabolizmus,alebo neviem,ale treba vydržať a výsledky prídu.a možno v centimetroch ti určite niečo ubudlo,len sa to zatiaľ neprejavilo na váhe.Inak ten recept vyzera super,ja mám tiež dnes na obed farfale :D ale s takou zeleninovou omáčkou,čo mamka zavárala v lete,som ešte objavila posledný pohár,ale nabudúce vyskúšam tvoj recept :) ja mám UH najradšej hlavne kvôli tým cestovinám,sa vždy veľmi teším.
Ahojte kočky, priznám sa, chodím sem pravidelne, ale som z tej diéty nešťastná, tak sa radšej ani nepripájam.. Nemám už poriadne ani inšpiráciu, kým nemám nejaké výsledky...inak to dodržiavam..
Dnes som spravila skvelý obed, môžem odporučiť: na troche masla som popražila čerstvé šampióny, dala som tam trochu cesnakovej pasty, sušené paradajky, všetko som to zamiešala s cestovinami (použila som farfale) a nakoniec dochutila trochu soľou, tymiánom a majoránkou. Ak by ste mali chuť, naozaj odporúčam - je to výborné...
bara: neboj zvladnes,len treba chciet :)
tralala: kikulka ma pravdu..
ahoj,no tvaroh určite áno a cukor určite nie :)
ahojte, mam otazku, zajtra mam bielkovinovy dena chcela by som vediet, ci mozem mat na obed tvaroh s vanilkovym cukrom... je to velky prehresok?
ale vy ste super ze sa takto drzite:) mate moj obdiv
no ja sa nehlasim lebo som teraz bola dva dni mimo domu a nedalo sa to dodrzat.. hanbim sa uz no ale tak co.. dnes som cely den nejedla a potom vecer som zjedla vsetko.. nie je nic horsie ale co uz:( zajtra zase nastupujem na Vaš režim:)) s vami.. ja viem takto asi neschudnem..
presne tak dievcata, kde ste???
kikulka, mozno to bude aj od pocasia, ze je take niajake , clovek nema na nic naladu :( ani mne dnes moc nechutilo mala som ryzu so zeleninou plus vyvar ,ale mam strasnu chut na sladke tak uz sa tesim na zajtrajsiu veceru :)ale na obed vobec neviem, ze co,vobec okrem toho sladkeho nemam na nic chut...
ale tak ma vsetko boli, ze ani cvicit nevladzem, nech tieto dni rychlo prejdu aby som sa mohla do cvicenia pekne pustit..