Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
potrebujem pomoc baby. mam 165 cm - hore dole- a kg mam 60-kilo hore dole a som tučná jak yeti pomomc a dokonca mám iba 13 rokov čerstích trinásť pomoc
No stane sa,ale nevadi ideme dalej!!!
co mate dnes na plane? ja som mala na ranajky banan, obed - vecera bude masko na prirodno uz sa tesim :)
ale budem asi dva dni mimo internetu, tak drzim palce, a pekne sem piste a pak sa ozvem, normalne mi budete aj chybat :/
ahojte,no aj ja som včera zhrešila po prvýkrát a dúfam,že aj posledný :( tiež som sa asi do 15:00 držala na ovocí a potom som nevydržala,zjedla som 3! cesnakové osúšiky,čo mamka piekla,ach jooo....včera bol teda pre nás všetky za 0 bodov,ale nič to,ideme ďalej :D
Ahoj bzzz, ja som dnes tiež trocha zhrešila, mala som sladený džús a tiež som teraz večer pojedla bársčo...ale dnes to bol vrchol, mala som isť na oslavu tak som bola pripravená, že trocha aj zhreším ale bohužiaľ moje šaty moju váhu nevydržali tak s toho nič nebolo...ale aspoň mi to pridalo odhodlanie pokračovať
A to s tým cukrom sa stalo aj mne, len trocha naopak. Keď som mala škroby tak som si na večeru dala zákusok a bol príliš sladký a potom som normálne skoro aj odpadla...asi mi stúpla hladina cukru v krvi.
caute baby,aky mate den? ja som dnes zhresila, cely den som jedla len ovocie a tak,ale teraz som si dala kusok sladkeho,lebo mi bolo uz hrozne, asi mi klesol cukor, alebo neviem, ach jaj normalne mam vycitky :(
aneti, neviem, ja zvycajne jem to iste,kedze to aj kniha tak uvadza..
Fazula - skrob
zelena fazulka - zelenina
...zeleny hrasok - zelenina
Ahojte.
Ja som s touto diétou začala 1.2.2010. Strašne mi však vadí to, že na večeru musím jesť to isté ako na obed. Na obed mi jedlo chutí ale večer mi je niekedy normálne navracanie keď ho musím zjesť. Chcela spýtať či je nutné jesť to isté na večeru ako na obed...lebo to fakt nezvládam.
Zatiaľ som schudla cca 3 kg, ale z brucha som neschudla zatiaľ ani 1cm...už som s toho trocha zúfalá...:(
POZOR!!!
arasidy nie su orechy - nejest!
zeleny hrasok je zelenina, nie skrob
hrach je skrob
ja som mala nakoniec palacinky,boli vynikajúce :) mám plné bruško a cítim sa taká spokojná sama so sebou ako už dávno nie,zajtra ovocíčko a nejaké oriešky,to si zasa dám :)