90. dnova dieta od 02. 02. 2010

kikulka

dodulka alebo Sangoo,asi ti nič nehovorí IP adresa,však? moje nervy,tak ak chceš vážne schudnúť,tak jediné čo ti poradíme je zdravá strava a šport.

aneti7

ahoj cicusa03, zaleží to asi aj od toho akú berieš...ja som pribrala keď som začala brat antikoncepciu a nevedela som schudnúť. v lete som ju vysadila na 2 mesiace a hneď som schudla. teraz som ju vysadila zase kvôli diete ale neviem posúdiť či som bez nej schudla viac. Ale väčšina am z nej priberá a hovorí sa, že je to veľký blokátor chudnutia

Janka86

ahojte kocky...som mamina 2 deti a chcela by som schudnut 10 kg..najhorsie mam na tom brucho co je natiahnta koza z tehotenstva..neni to az take veeelmi hrozne ale budem sa ovela lepsie citit ked budem chudsia..vazim momentalne 68 kg...hchcela by som sa pripojit na tu 90 dnovu dietu..ja na diety vobec niesom...mam problem z bruchom staci s ami len napit trocha cistej vody a hned mam bruchu ako keby som bola v 7 mesiaci tehotenstva..prosim poradte mi..moj mail je janka.svacinova@azet.sk dakujem

cicusa03

ahojte baby, ja sa len chcem spýtat, ci niektorej z vas ovplyvnuje chudnutie antikoncepcia...myslim tym, ze ci sa chudne s nou tazsie..

kikulka

aj jamám dnes výborný obed-zapekané plnené šampiňóny,sú plnené syrom a vydlabaným vnútrom šampiňónov a nakrájanými nožičkami,bude to výborné,akurá mám naložené,ešte to musí vychladnúť a ide sa na to :D
bzzz ani ja tu teraz veľmi nebudem,začína sa mi semester,ale budem sa snažiť aspoň raz za deň sa ohlásiť :)