90. dnova dieta od 02. 02. 2010

aneti7

9kg za 5 týždňov?...tak to je super:)...bodaj by sa to podarilo aj mne....tak dúfam, že si budeme priebežne dávať vedieť...ja mám akurát 1.marca prvý vodný deň, tak sa potom môžme navzájom podporovať :)

cicusa03

schudla som vtedy 9 kil..ale drzala som to len pat tyzdnov..momentane mam vsetko naspat aj nejake dve kila navyse..ale asi po dvoch rokoch..a moja chyba..prvy rok som sa drzala..ale potom som a strasne prezierala

aneti7

To dúfam:)...ale už sa nebudem merať ani vážiť....až po prvom vodnom dni...a koľko sa ti podarilo vtedy schudnúť?Nepribrala si to spať?Lebo ja keď som schudla tak som mohla naozaj zjesť hocičo a nepribrala som až po nasadení antikoncepcie....:(

cicusa03

no ved to je jasne :) ja s touto dietou zacinam az od prveho marca, pretoze idem este na trojdnovu chatu, kde oslavujem svoje narodky :D takze neviem ako by som to tam vydrzala...a neboj tie cm pojdu..ja ked som to drzala minule, tak tiez isli najskor kg a az neskor som videla aj ubytok v cm

aneti7

No vystrašiť som ťa zase nechcela, každé telo reaguje inak. Ja patrím medzi tie nešťastnejšie, stačí keď sa na jedlo pozriem a už mam o kilo viac :)...raz sa mi už schudnúť podarilo na tých 49 ale to už bolo moc...teraz by som xcela tak aspoň na tých 57. Ale najhoršie je to, že som schudla za tie 2 týždne čo dietu držím 3,5kg ale nešiel mi dole ani jeden cm z brucha....tak to trocha nechápem....ale tak stále dúfam....a tiež to u mňa nie je také strašné podla mňa, mám síce teraz tých 69 ako som schudla a 163cm ale nie je to až tak vidno....sú baby čo majú napr. 65 a je to vidno viac

cicusa03

fuha..si ma normalne nastrasila..ja mam o desat kil viac ako ty..ale meriam 180 takze v podstate nemam az taku nadvahu..ale chcela by som zhodit aspon na 65..neviem teda ci ju mam nasadzat..sak keby sa mi nedalo schudnut tak ju vysadim

aneti7

No moja pôvodná váha bola 49 kg, potom som niečo málo pribrala, asi 2-3kg...ale keď som začala brat antikoncepciu tak som za jedno leto pribrala 7 kg. Samozrejme nebolo to len s antikoncepcie ale som aj vela papala...ale pred tým som mohla jesť kolko som xcela...no a teraz som vážila už 72kg tak som ju už vsadila....Ale keď sa mi podarí s touto dietou schudnúť tak ju určite nasadím spať, len si budem dávať väčší pozor čo budem jesť.

aneti7

Ja som brala Yasminelle, to je tiež jedna s tých nizkohormonalnych, ale vravím nevedela som pred tým schudnúť. Aj som cvičila a snažila som sa zdravo stravovať ale stále som priberala ďalej. Ale poznám baby, ktoré naopak schudli keď začali brať antikoncepciu.

cicusa03

dakujem za rady baby, viete ja som tuto dietu drzala a schudla som na nej krasne ale to bolo uz pred par rokmi, teraz by som ju chcela zacat drzat znova, ale zacinam uzivat aj antikoncepciu Novynette, je to jedna z tych nizkohormonalnych, preto sa pytam, ci niekto ma s tym skusenosti, ci mu to nezadrziavalo chudnutie