90. dnova dieta od 02. 02. 2010

wellness_zdravie

Na stránke www.wellness.webkurz.sk bola uverejnená novinka: bezplatný online kurz zameraný na úbytok hmotnosti. Stačí sa prihlásiť a vyskúšať.

aneti7

kikulka prosím ta ako to robíš?...aj cvičíš na brucho?Ja som síce schudla už 3,5 kg ale nešiel mi dole ani jeden centimeter z brucha....dnes mám 16ty deň a stále nič:(

kikulka

Barb 26,veď 3kg dole je super za 2 zýždne,nemyslíš?veď to je za mesiac 6 a to je viac než dosť :D ja som schudla doteraz 4 kg,mám 63,5,tak sa vytešujem,v páse -6 cm a boky -2cm,to nie je zlé na 15. deň :D
trinchen ja väčšinou cez bielkoviny jem syry,prípadne vajíčkovú omeletu,mäso nejem a jogurty tiež velmi nie,počas diéty som nezjedla ani jeden...a k tým ovocným rańajkám,myslím,že to chce len zvyk,ja rańajkujem tak o 8:00,obed o 13:00 a večera tak 17:30-18:00 a dá sa to vydržať bez desiatej a olovrantu,ale ak by si bola fakt veľmi hladná,ako si písala,že ťa brucho bolela,tak by som si dala nejaké ovocie ešte doobedu...držím ti palce,je to skvelá diéta

trinchen

Ahojte baby,
chcela by som zacat s touto dietou a schudnut tych 8 kg.
Mam ale zopar otazok a sice,najviac by ma zaujimalo,co si zvyknete varit v bielkovinovy den. Mna absolutne nic nenapada.Jogurty nesmiem,kedze je v nich vela cukru.Tak mi prosim pomozte.Co zvyknete papat v bielkovinovy den?
No a potom tie ranajky - ovocie.Ja vstavam rano o 5:30 hod. Obed mam az okolo 12:00 hod. To nezvladnem na jednom jablcku alebo 2 mandarinkach. Kolko toho ovocia mozem zjest? Ja som to dnes skusila,ale strasne ma uz okolo 10:00 hod. bolel zaludok... len ovocie mu nesedelo.Musela som si nakoniec dat zemlu. Poradte mi,ako to zvladate?
Prosim,velmi by som chcela schudnut a dufam,ze sa mi to s touto dietou podari.

Barb 26

Ahojte kočky, tak ako? Už som trochu optimistickejšia, tá váha ide dole, aj keď pomalšie, než som dúfala...
Včera som totálne porušila diétu, boli sme na valentínskom obede a neskôr som mala aj veľký zmrzlinový pohár so šľahačkou, napriek tomu mi váha večer ukazovala -2 kg (ráno to bolo -3)... od dnes ale zase pokračujem ďalej..
Tak držím palčeky a dajte vedieť, čo a ako...

cicusa03

jasne :) a nechodis na facebook alebo nieco take? lebo tu som zavitala len tak, som sa chcela spytat na tu antiku...