Ahojte :)
chcela by som zacat 90.-dnovu dietu od 02.02.´10. Kto sa ku mne prida???
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
90. dnova dieta od 02. 02. 2010
Ahojte baby,
dakujem za vase odpovede. Ja to skusim.Uvidim ako mi to pojde.Mam trochu strach,nie som velmi typ na diety.Este som nikdy ziadnu nevydrzala. :) ale tato sa mi paci.Ved sa mozem na obed a na veceru normalne napapat a tie ranajky uz nejako zvladnem.
Zacinam zajtra,tak mi drzte palce!!!
Aneti7,ani ja nie som žiadna výška,nemysli si,ty si asi aj vyššia odo mňa,mám 160 cm :D
Inak v noci ma trochu bolelo brucho,asi z tých zákuskov,nabudúce zjem asi fakt len ten 1 a nie 2
Dnes ma čaká ťažký deň,tak asi až zajtra sem mrknem,ale vy píííšte,potom si vás prečítam :)
pekný deň prajem a do schudnutia :)
trinchen ak ti možem poradiť, ja si ráno keď vstanem dávam 2 káavové lyžičky vlákniny. Keď si to zamiešaš do vody tak sa ti to v žalúdku 40x nafúkne a v podstate sa ti zaplní žalúdok a nie si hladná. 1/2 hodinu na to si už môžeš dať ovocie. Mne to pomáha, vydržím v pohode do obeda. Krabica stojí asi 3€ a vydrží ti to aj viac ako mesiac.
kikula, uz tolko cm si dala dole? to je super
aneti: nevzdavaj to, mozno to pojde pomalsie...
no ja som si dala na veceru taktiez 2zakusky :) ale uz sa tesim na zajtrajsi den...
kikulka ale ja som zase dosť nízka, čiže na mne to je strašne vidieť....a nie len brucho ale aj stehná.....No ale počkám ešte do konca mesiaca a dúfam, že sa to pohne aj u mňa....ak nie tak v tom asi pokračovať ďalej nebudem a skúsim niečo iné...aj keď už neviem čo
no aneti,to keď ti ja napíšem môj rozmer brucha,tak sa mi vysmeješ,čo by som dala za tvojich 77,ja som začínala na 86!!cm a teraz je to 80cm,stále veľa,ale už oveľa lepšie :D
kikulka ja mám momentálne obvod brucha 77cm...čo je na mňa dosť vela....chcela by som dať dole tak 12cm...boky mám tiež v pohode to nejak extra nepotrebujem dávať dole ale to brucho je strašné....si niekedy pripadám ako pavúk
aneti ale ja som mala fakt veľkú pneumatiku okolo brucha,ty si na tom zrejme lepšie ako ja,ja zasa napr. nemám taký problém s bokmi,tie celkom ujdú,tam by som možno dokopy tak 8cm chcela sxhudnúť,ale z brucha aj 15cm a ešte nebudem štíhla
kikulka tak to ti závidím. Ja cvičím denne cca hodinu a aj vela cez deň lietam a stále nič. Už mám niekedy chuť sa na to vykašlať.
aneti7 necvičím špeciálne na brucho,v podstate necvičím vôbec,len milujem tanec,tak to je jediná moja aktivita a každý deň prejdem peši asi 7-8km,to je všetko
juuuj mam po super večery,som bola s priateľom v cukrárni,zjedla som 2zákusky namiesto 1 ale super mi padli :D mňam