Osobna vaha

petrina

Mne sa to nejak neziada ani si niekam ukladat alebo zapisovat, ze kolko som vazila naposledy alebo kedy. Vsak zhruba si to pamatam a tak mi zase vaha neskace, ze by som to potrebovala mat zapisane v tabulke.

emminar

Budkira veď ono by to inak nemalo zmysel nie? To keby si chcela vidieť nejako svoje napredovanie by si si to ty musela niekam zapisovať a to potom by tá inteligentná váha stratila na tej svojej inteligencii, nie?

budkira

hamula jaj takto to vlastne funguje. lebo nevedela som, ze naco to je dobre. lebo vsak aj tie vahy niektore si vedia tie udaje zapamatat, ze sa ulozia do pamate. ale takto je to prehladnejsie a po ruke, ked potrebujes.

stanchelka

Ale nie, veď ty si zarábať budeš inde, v inej mise. Veď na tom si budeš suroviny vážiť, neviem si celkom predstaviť jak si to písala :)

Wendy000

Stanchelka tak som myslela, ze ak ta vaha funguje len s tou jednou na to urcenou miskou. Lebo ked uz v nej mas napriklad zarobene cesto a potrebujes zase nieco odvazit, tak potom co.

hamula

Budkira dá. Hej potom si vieš pozrieť presne aj napredovanie napríklad. Že sa budeš vážiť dvakrát do mesiaca napríklad a budeš vidieť, že jak sa tie hodnoty menia alebo stoja alebo čo. Budeš mať prehľad o tom.

miacha

LAJTMANNLEA

Áno, veď tieto inteligentné to majú, že sa vieš cez appku dostať do toho, že sa ti všetko z váhy prenesie do telefónu. Kamoška mi posielala, že tiež Sencor váhu si kúpila, ono ti to vyráta aj vodu, aj BMI aj všetko také, je to dobré keď človek podľa mňa chudne alebo teda chce nejako napredovať.