Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Osobna vaha

hamula

Záleží od značky, od toho, čo ti vie poskytnúť, ale teda podľa mňa je zbytočné za niektoré veci kopu peňazí vyhadzovať. Je dobré si zvážiť, taký ten dobrý pomer ceny a kvality.
Wendy pre toto ja kupujem, keď niečo takéto tak v elektre, tam mám istotu, že kúpim dobre.

Wendy000

My mame uz dlhe roky z Tesca takuto vahu, co aj kadeco meria. Ale ci to ukazuje spravne hodnoty, tak to netusim. Da sa tam navolit aj viacero osob do pamati.

lajtmannlea

neviem, prečo som ja teda bola v tom, že tieto váhy sú nejak o dosť drahšie. som si myslela, že aj vyše 100 eur to bude. ale spomínate tu také celkom prijateľné ceny by som povedala.

hamula

Takúto máme my :) Chcela som niečo takéto na narodeniny, ale muž povedal, že to by divne vyzeralo keby mi váhu takto kúpil, že akoby to bolo, že chce aby som schudla a pritom to bola moja vlastná iniciatíva, tak som si ju potom bola kúpiť sama a je to super. Stala niečo cez 40 euro, čo teda nie je veľa si myslím a teda merá tuk, vodu, svaly, kosti atď :)

petrina

My sme si domov kupili Xiaomi Amazfit Smart Scale. Moj chlap sa venuje cviceniu, tak povedal, ze nieco take poriadnejsie chce. Tak reku ja nedbam. A stala tusim okolo 50 eur. Uprimne, cakala som, ze taketo vahy su o nieco drahsie.

Darinik

také merania robia niektoré fitká tiež, ale to za to si aj dobre zacvakáš, keď ideš mimo nejakej akcie, my máme takú váhu a teda je to dobrá vec aspoň pre predstavu a keď teda cvičí a chce mať prehľad tak to nebude na škodu, no my sme cez internet objednávali, ale myslím, že už aj normálne v elektrách budú takéto mať :)

Ma_rika

tiez som chcela kedysi taku vahu, co mi odmeria vsetko mozne aj nemozne. ale nemohla som najst nejaku dobru za prijatelnu cenu. tak som to vyriesila tak, ze som kupila obycajnu a tieto kadejake hodnoty si chodievam davat zmerat, ked su v lekarnach take akcie :D

lajtmannlea

priprav sa na to, že to bude aj niečo stáť takáto váha. nájdeš isto aj nejaké lacné, len tie nebudú merať správne. to by boli len veľmi orientačné údaje.

katinaa20

Ahojte. Kedze my mame doma vahu taku klasicku z pred 20 rokov takze si neviem nejako poradit s dnesnymi modernymi vahami. Chcela by som to kupit ako darcek pre sestru, ta bude mat narodeniny a poctivo cvici a chodi na kadejake merania tuku a tak podobne, tak som chcela jej domov kupit nejaku taku vahu, co vie aj toto merat, viete mi poradit ci take nieco je bezne dostupne?