ahojte.. otazka... Melissa 631 039.. je osobna vaha..spustit by sa mala podla manualu..ale neide to... ako to mam urobit? ja len ci tu nemal niekto podobny problem s tymto vyrobkom... dik..
Osobna vaha
lajtmannlea ahoj
áno jednu a aj tá nemerala úplne presne. Viem to, lebo šak naši tiež takú mali a vlastne stále majú. Ale ja keď som sa od našich odsťahovala, tak som si váhu nekupovala, bála som sa, že ma to bude len zbytočne deptať, že budem nervózna z toho, čo bude ukazovať. Ale sem tam keď som išla na víkend k našim som sa u nich odvážila a ozaj ma to raz tak prefackalo to číslo, čo som tam videla, že som si potom kúpila aj domov a teda sa kontrolujem :D
Budkira by si sa čudovala, tie ceny sú tak rôzne, že osobne som až nechápala, keď som pozerala aká je ponuka. Lebo teda niektoré inteligentné vychádzajú dokonca lepšie ako klasické a to teda je čo povedať.
sashasss a nebola ta vaha nejaka draha? reku ked to ma aj take kadejake funkcie, tak ta cena bude isto vyssia nez pri takej obycajnej, co je cisto len na vazenie.
keď sme boli po obchodoch a boli sme aj v elektre teraz nedávno, tak som pozerala aj tieto váhy, že aké kadejaké majú. kedysi to všetci mali doma len jednu, bohvie, či ich bolo aj viacero na výber, také s tou ručičkou.
My mame taku, som kupovala kvoli muzovi lebo sa dal este minuly rok na chudnutie. Zacal cvicit a tak a chcel to mat pod kontrolou a je to dobra vec. My mame znacku Sencor, mozem este pozriet aj typ, ze aka to je aby ste vedeli, ale teda nebola nejaka draha a teda na to aby sme mali pravidelny prehlad o sebe je to perfisne
to je dost jednoduche. len si urci, co by si chcela, aby mala za funkcie ta vaha a podla toho hladaj. alebo chod proste do obchodu a rovno sa na to pytaj predavaca, vsak on by mal vediet porozpravat o kazdej jednej.
no specialnu ako specialnu. ale ano, je to taka z tych lepsich. dostala som ju k vianociam teraz od nasich.
zuzatka a mas aj specialnu vahu? lebo teda mna to tiez tak pokusa si ju kupit, ale neviem ci sa budem vediet v tom zorientovat :D
ja som si zacala praveze vsetko zapisovat, aj kaloricke tabulky som si stiahla, aj sa pravidelne vazim, aj si sledujem spalene kalorie a prejdene kroky a toto vsetko. ako nerobim to za nejakym specialnym ucelom, ale tak pre svoj dobry pocit.
petrina tebe sa to sice mozno neziada, ale teda poviem ti, ze mnohym ludom zacalo na tom aku maju vahu zalezat coraz viacej :)
by si bola prekvapena, kolki chcu proste vediet aky maju pomer vody, svalov a tukov a ked priblizny prehlad mozes mat a nevychadza to draho, tak preco nie