Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Osobna vaha

miacha

SUCHANKA

Tak pre každého je základ niečo iné, pre mňa napríklad voda v tele bola taká podstatná vec, lebo dlhší čas už som mala taký pocit, že sa mi dosť v tele drží. Že nejako neviem sa odvodniť alebo akoby som to povedala, tak som rada, že viem mať aj v tomto smere nejaký ten prehľad.

krtko7

hm. Suchanka keď som ja nedávno pozerala, tak mňa zaujímalo BMI, tiež aj pomer vody, tukov a svalov, to proste boli pre mňa kľúčové veci ;)

suchanka

Prihliadali ste aj na to, ked ste kupovali vahu, ze ktora ma kolko tych meratelnych indexov ci ukazovatelov a podla toho ste kupovali, ci ste vedeli, co chcete aby mala v sebe.

vrvra

petrina ahoj
nie, že zle váži, vtedy som pochopila, že bude dobré keď budem mať aj ja doma váhu a budem sa vážiť. Lebo teda bol to pre mňa celkom šok keď som sa odvážila po dlhšej dobe. Tak aby som to mala pod kontrolou.

vandula ahoj
to je tiež by som povedala dobrý nápad, ale teda som rada, keď čísla ukazujú prijateľné veci :D

vandula

a viete čo? ja doma váhu vôbec nemám. orientujem sa podľa toho, že či sa zmestím ešte do riflí, alebo už nie :D

alzbetiena

*petrina* ty si to tak pochopila? Lebo podľa toho, čo písala tak mi to skôr prišlo tak, že to číslo ju prefackalo, že proste ju nepotešilo, ale nie to, žeby zle vážila :D

Allie1

Tak to potom nerozumiem, že podľa čoho sa určujú tie ceny, keď obyčajné váhy sú drahšie ako takéto, čo majú už aj rôzne funkcie.