ahojte.. otazka... Melissa 631 039.. je osobna vaha..spustit by sa mala podla manualu..ale neide to... ako to mam urobit? ja len ci tu nemal niekto podobny problem s tymto vyrobkom... dik..
Osobna vaha
hamula to uz aj takto sa da poprepajat s telefonom? a to naco je vlastne dobre? akoze co ti ukazuje potom tie udaje z vahy v mobile?
Wendy prečo sa ti to zdá nepraktické? Veď aj tak keď niečo vážiš, tak to musíš do niečoho dať, nie??
Sokollka a to sa da vazit na tej vahe len s tou miskou? Ci sa aj bez nej da. Lebo to by mi prislo dost neprakticke tym padom, keby to fungovalo len s nou.
sokollka to ano, lebo co mam teraz, tak tam mozem vlastne hocijaku misku dat, ale musim zakazdym vynulovat vahu, cize tocit tam kolieskom, kym aspon od oka tu nulu trafim. no nie je to take presne na moj vkus, ako by som si predstavovala. uz ju mas dlho? reku ci casom sa to nejak tiez nepokazi, ze by bola menej presna alebo tak.
zuzatka mám skvelú kuchynskú, rovno aj s takou miskou, kde si môžem priamo vážiť, to je oveľa lepšie ako keď to máš bez a ty si musíš rôzne misky doma hľadať ;)
Lea uz som sa rozhodla a aj som kupila. Videla som obrazok, co hamula pridala minule aku ma ona tu vahu a objednala som cez Planeo od tej istej znacky, maju black friday, momentalne 10% dolu, tak som to vyriesila takto. Budeme to mat s muzom ako spolocny darcek a taku motivaciu do noveho roka :D
Krtko áno, ja čo mám doma od Sencoru takúto váhu, tak to bez problémov spáruješ, ale teda dobré je si prečítať návod, že kde čo nájdeš aby si sa v tom bez problémov a rýchlo zorientovala.
Za mňa je to dobré mať o týchto veciach prehľad a kontrolovať sa, lebo dnes je taká doba, že sa hanbíme chodiť na merania niekam k ľuďom čo sa tomu venujú, poprípade sa nedá keďže každú chvíľu lockdown, takže je dobré to mať s takouto váhou pod kontrolou.
viem, ze tema je osobna vaha, tak sa ospravedlnujem, ak budem odveci, ale vedeli by ste mi poradit aj nejaku kuchynsku vahu? mam len taku starsiu s takym tym budikom, ale chcela by som digitalnu, to podla mna presnejsie vazi.
hm. Dajú sa tieto váhy bez problémov spárovať s akýmkoľvek telefónom?
boze co tu ja pisem. som naraz hladala nejake skusenosti s vahou aj susickou a nejak som doplietla tie moje komentare :D