ahojte.. otazka... Melissa 631 039.. je osobna vaha..spustit by sa mala podla manualu..ale neide to... ako to mam urobit? ja len ci tu nemal niekto podobny problem s tymto vyrobkom... dik..
Osobna vaha
mna zaujalo to maso susene, co ste spominali. to sa da normalne doma spravit? netreba na to nejake specialne podmienky?
alzbetiena čo máš teraz tak pozisťované, že aká značka sa oplatí? ono sa dosť často aj mení, že raz urobí nejaká značka kvalitnú sériu a ďalší raz im to bohužiaľ nevyjde. tak je dobré sa aj takto popýtať, čo kto kedy kde kupoval.
marrae ja si myslím, že čo sa váhy týka, tak to môžeš kľudne aj objednať. však tam nepotrebuješ nič také skúšať a vidíš ju aj na obrázku, kde máš rozpísané aj parametre a všetky funkcie.
Necitala som vsetko, ale teda po akej znacke sa oplati pozriet, ked ide o takuto vahu?
Je lepsie kupovat cez net, ci osobne? Zaujima ma, ci sa da akoze nieco na nej pozriet osobne keby som isla na predajnu.
ja som skoro takyto pripad. doma mam len obycajnu vahu bez tychto kadejakych funkci. a mne to staci. aj to ju moc casto nevyuzivam nejak.
Miacha podla mna je to fajn darcek. Mna by nieco taketo potesilo. Ale tak pre istotu, kym kupis, tak nadhod tuto temu. Moznoze niekomu pride aj zbytocne mat doma vahu.
*lajtmannlea* poslednú dobu osobne prihliadam aj na značky. Mám proste niektoré oskúšané, že viac vecí od jednej značky a keď mi sedia, tak pozerám po nej aj následne pri kúpe niečoho ďalšieho, je to pre mňa taká väčšia istotka.
STANCHELKA
Myslím, že by sa malo dať, veď preto si ľudia takéto veci kupujú, nemyslíš? Akože mňa to tiež zaujalo, len neviem či je to vhodné ako darček, či sa človek na to neurazí.
Bohvie, ci po tolkych rokoch este aj spravne vazi. Uvazovala by som istotne nad kupou novej bez ohladu na to, ake funkcie by mala. Ale jasne, ze ked sa da teraz uz vyberat, tak je to na zvazenie.
Dá sa nejako aj od informácii z tej váhy nejako akože odraziť pri chudnutí? Tie čo máte niečo také tak ako to robíte? Čo si sledujete? Ako často?
My máme váhu ešte po starých rodičoch muža, ale teda toto by sa mi pozdávalo, keďže začal chodiť cvičiť a upravil si stravu a možno by to aj mňa mohlo nejako motivovať.
to jednoznačne. pri spotrebičoch sa ja nezvyknem orientovať podľa značiek. dôležitejšie je sledovať pre mňa parametre a podľa toho vyberať. to, že je niečo značkové neznamená, že to je zaručene aj lepšie.