ahojte.. otazka... Melissa 631 039.. je osobna vaha..spustit by sa mala podla manualu..ale neide to... ako to mam urobit? ja len ci tu nemal niekto podobny problem s tymto vyrobkom... dik..
Osobna vaha
oni toho vedia aj viacej zmerat nez len teda vahu a tu vodu napriklad, ale normalne aj tuk, svaly a neviem co este dalsie.
Dnes uz kadeco dokazes sa dozvediet, ono tie technologie velmi rychlo napreduju :)
to tie váhy ti vedia ešte aj takéto veci určiť. tak to ma podrž teda. to by mi nebolo ani napadlo.
Dobré je aj mať prehľad o tom, že koľko vody máme v tele a takéto, že človek vidí jak zadržiava vodu telo a tak podobne.
Sencor má tieto váhy dobré, že sú aj cenovo dostupné a aj sa akože ľahko ovládajú, že nie je to váženie komplikované.
nikma tak ono mozno by ti ukazalo nieco, ze nejake upozornenie alebo tak, ale teda neviem naco by to bolo predsa len je lepsie, ked mas taketo veci v telefone a tam si vies vsetko pozriet a mas to pokope, ono je to dobre, ked clovek sa snazi zdravsie zit a tak, ze ma aspon nejaku tu predstavu jak je to s telom, tukmi a tak :)
miacha no presne takto nejak som to myslela :D
ja by som si to tak predstavovala, ze by som si mohla cez tu appku nejak v hodinkach pozriet tie hodnoty, co mi odmeria vaha. vies, ze by sa to tam dalo nejak dodatocne dohladat, ako napriklad ked ti hodinky spanok monitoruju alebo kroky, tak vies si to tam aj spatne pozriet potom.
LAJTMANNLEA
Ako by si si to s hodinkami predstavovala? To podľa mňa moc zmysel nemá, dobré je to s telefónom, že tam máš aplikáciu a vieš si tam pozrieť proste komplet všetko. Že jak sa posúvaš vpred, ako je na tom váha, tuk, svaly a všetko.
tie inteligentné váhy sa dajú prepojiť aj so smarthodinkami? či len s mobilom?
Tak potom musi byt jedna z nich pokazena alebo zle nastavena, ked neukazuju rovnake hodnoty, nie? Alebo mi este napadlo, ze ci je rovna podlaha pod vahou, ked sa ides odvazit.