ahojte.. otazka... Melissa 631 039.. je osobna vaha..spustit by sa mala podla manualu..ale neide to... ako to mam urobit? ja len ci tu nemal niekto podobny problem s tymto vyrobkom... dik..
Osobna vaha
Tak to tvoje bruško čo píšeš môže byť spôsobené hocičím. Sestra tá ma napríklad problém s vodou, že to vidí na bruchu, keď má v tele viacej vody. Na takéto občasné sledovanie tie inteligentné váhy sú ozaj dobrá vec. My sme roky nemali vôbec žiadnu doma, ale povedala som si, že proste nejako sa kontrolovať musím a muža tiež, tak sme si zaobstarali.
Ved presne, to tym myslim. Ono nie je vsetko a akoze uplne smerodajne to cislo, co ukaze samotna vaha. Okej, to je celkova vaha mojho tela, ale je fajn, ked si vies pozriet aj ze kolko z toho su tie svaly a tuky a tak.
jaroslavica nemohlo by to byt normalne takto, ze sa len svaly priberaju a nie tuky? :D ja som akoze so sebou spokojna, akurat brusko ma hneva, ze mi nabehlo za posledne obdobie, ale to sa ani na vahe nejak neukazuje.
lizatko len vaha ako taka nie je smerodajna, neda sa len tym riadit, lebo si vezmi uz len to, ze sval je tazsi ako tuky, preto proste cloveku sa moze zdat, ze pribral, ale pritom nabral len svaly a to na klasickej vahe nezistis
Budkira my sa snazime proste aby bola optimalna aj vaha, aj ten index, aj napriklad pomer tuku a svalovej hmoty a tak. Nie je to jednoduche, ale ked si to vies doma odkontrolovat tak je to cele ovela jednoduchsie ;)
sledujete si vahu aj podla toho bmi indexu? resp asi skor opacne, ze aby vam to vychadzalo v tom dobrom rozmedzi, tak aj s vahou sa podla toho snazite nieco robit?
V tom mas pravdu, len to nie kazdy sa tomu rozumie, ze co si treba sledovat a akym sposobom dosahovat nejake lepsie vysledky. Podla mna drviva vacsina ludi pozera len na vahu samotnu.
miacha to mas pravdu, ten progres sa neukazuje len na tom cisle, co ukaze vaha. to treba aj vediet, ze co mas sledovat, aby si sa vedela nejak pohnut.
LIZATKO0
Dobré je to keď chceš so sebou začať niečo robiť, alebo keď niečo už so sebou robíš, že máš predstavu ako sa to mení. Lebo veľa ľudí dokáže na váhe demotivovať to, že vidia len to číslo koľko vážia. Ale neuvedomujú si napríklad pri cvičení, že síce váha zostala, ale že proste tuky a svaly, že ten pomer sa zmenil.
Este to tak, aby mi ukazovala nejaka vaha hodnoty tuku. Dost, ze sa musim pozerat na vahu samotnu :D