Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

:o) * :o)

Ahojte vsetky babule ktore budete onedlho gulate. Uz som tu pisala ze cakam babetko aj ja, ako chytro sa nam to podarilo ale ako tazko sa mi dari ist k diktorovi na kkontrolu. uz som s toho nervozna. Som v zahranici a musim tu ostat az do augusta tak som chcela ist na kontrolu tu, mam europsky preukaz tak by to nemal byt problem ako som si myslela ale ako tak zistujem tak to poriadne problem je...uz dva tyzdne sa nahanam po kadejakych instituciacha nemocniciach a stale ma posielaju daco ine vybavit kutomu potrebujem iba jednu jedninu prehliadku aby som bola kludnejsia ze aj ja aj babetko sme ok...
je to hrozne, ako to v dnesnej dobe chodi...no ale podstatna vec ku ktorej somsa chcela vlastne dostatje , ze sa chcem opytat od ktoreho tyzdna je dobr uzivat kyselinu listovu? uz som si ju kupila len neviem ci ju uz mam uzivat teraz hned ci neskor...diky

Morzsi

ahojte baby

fatima moja neboj sa ničoho ani nezbadáš a 1 trimester prejde raz dva
neutekaj hneď k lekárovi aby ťa nejako nedotlačil a...
aspoň do 8 týždňa
gynekologovia kávu nezakazujú ale ja som pila iba cafetero 3 v 1 ( CBA) zrnkovú vôbec ( na tú som mala strašnú chuť keď som kojila )
citrusové plody zakazujú vytvárajú alergiu u dieťatka ale sem tam 1 - 2 kusy ti neublížia a ani malinkému

ak nemusíš nesadaj na bicykel
iba sa sprchuj nesadaj do teplej vody
alkohol,cigarety, korenisté , slané , vynechaj
vyhýbaj sa nadmernej záťazi a stresu
a maj pokoj angličana

Eva-Daniela boli sme dnes u pani doktorky lebo začala pokašliavať a stery nám vyšli " pôdy zostali sterilné "
takže toto sa mi páči. susedke sa to kráti, bude rodiť na fungel novom pôrodnom stole naša nemocnica dostala z eu peniaze a modernizujeme ...
prestavba by sa mala ukončiť v roku 2011 už sa bude sťahovať aro , gynda, a onkológia teraz prerábajú všetky záchody na prízemí a RTG . zvedavá som dokedy tie záchody vydržia ... pokiľ niekto z počiernych nebude hospitalizovaný a dovalí sa za ním tlupa počiernych bratov ...

majte sa fajn dávajte na seba a bábence pozor , hlavne veľa kludu a pohody

PS: šťastného Valentína.

isabella

fatima, ziadne strachy, vsetko bude v poriadku, uvidis, tak rada by som sa tesila uz aj ja, inak baby dakujem za rady...
dnes sa moj priatel dozvedel, ze sa mu zabil kamarat, tak bol z toho dost vedla, ak ste sledovali spravy, tak bol pilotom v tej cessne co spadla v nemecku... smutne... snad budu aj radostne spravy coskoro...
a nasa druha tehulka sa nam uz dlho neozvala, ktovie ako sa ma...

fatima665

ahojte baby, dík vám za rady akurát som si to tiež zisťovala :-). Inak sa ako máte a cítite? Morzsi ako sa má malá princezná? Ja som si robila zasa test na potvrdenie, tak mi vyšli 2 silné čiarky:). Ale stále mám obavy čo bude ďalej a hlavne sa bojím 1.-ho trimestra...
Držte sa a dávajte na seba a na detičky pozor :-)

Morzsi

isabela

keď sa zamestnáš a potom po určitej dobe otehotnieš tvoja mzdová účtovníčka odovzdá soc. poisťovni " hlásenie"
že koľko si zarobila za predchádzajúci kalendárny rok a z tohto ti vypočítajú materskú

biba2

Jasné, choď sa radšej spýtať, nech ti poradia ako by to bolo pre teba najvýhodnejšie.
Mne tento mesiac nie je nejako dobre. Teraz zas mám nádchu, slzavím, soplím, hlava ma bolí. No stále niečo. Zima mi jednoducho nepasuje.

isabella

baby moje, dakujem vam za info, najskor asi behnem sa popytat na soc. poistovnu, ze ako to bude u mna v tomto pripade. a neviete ako by to bolo v pripade, ze sa este pred porodom normalne zamestnam? bo studium koncim nejak v juni a potom sa planujem este normalne zamestnat, zatial planujem pracovat na svojom doterajsom mieste, ale clovek nikdy nevie co mu buducnost prinesie, hlavne v tejto dobe...
inak ako sa vam dari?

Najčítanejšie články