Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

jancecka

pre morzsi

prepáč že neskoro, ale predsa :D máme pripravené zatiaľ pre dievčatko Karin a pre chlapca Jakub asi ale aj Filip sa nám páči, môže sa to ešte zmeniť :D dievčenské na sto pro ostáva

isabella

usiko sprav si uz nejaky test s citlivostou 10, to by si uz mala vediet na com si... rapiclear su take citlivejsie, ine s citlivostou 10 nepoznam, bo ostatne su vacsinou 20-25...
ja som si dnes take dva kupila a asi si zajtra alebo pozajtra spravim ak sa nahodou neobjavi menstruacia, co sa dufam nestane...
ahoj123, gratulujem k malinkemu a ako sa citis?

ahoj123

ahojte baby .... dnes som bola u lekara ,urobil ultrazvuk a uz ukazalo tehotensky vačok,a v nom taka mala gulicka,asi 6 tt :) ...spadol mi kamen zo srdca....pekny dnik

isabella

usiko, tak ako? vravela si, ze uz mas nejak "mozno" pred menzesom a citis nejake zmeny? tak ako to je teraz?
bo ja citim tiez nejake zmeny uz urcity cas, no nechcem to zakriknut, aj tak by mi nikto neveril...

isabella

:o) * :o), pokial viem, mierny vytok by mal byt normalny, skus si to vyhaldat na nete, mne sa zda, ze som o tom nieco niekde citala

ahoj123

no hej ja viem,to patri k tehotenstvu :) ale pri ´prvom som si toho uzila az az,tak dufam ze toto bude pohodovejsie....len mna ani nie tak este nevolnosti,ale to srdce mi dalo zabrat,nechapala som to,lebo som to este nezazila,cely den v par minutovych intervaloch mi tak par sekund bilo az ma aj v hlave zabolelo....ale uz je to celkom ok,brala som magne b6....no s tym pocASIM plne suhlasim,u nas je clapkanica,hnusne proste...uz aby bolo slniecko :) no a v tatrach bolo fajn,len ja som si moc neuzila,lebo lyzovat som sa bala,a na bezky som si zabudla topanky,ale aspon manzel sa poriadne vyzil....ja som mala na starosti maleho,uff dal zabrat je v obdobi vzdoru :)) ale pocasie bolo fajn,chodila som s malym na strbske pleso sa smykat a tak....uz cakam na toho 22.ho,co mi povie lekar ... :)