Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

dadkaaa

dakujem za privitanie :)))
no mam 25 a praitel 29. mame domcek, vsetko klape, akurat to male sa nedari. skusame od leta a nic. uz som sa zacinala tesit, lebo mi meskali 7 dni a vcera dosli :((((

isabella

a minuly mesiac som citila nejake priznaky, ze by som mohla byt tehu, no nakoniec som to dostala, ale tento mesiac necitim nic, takze je jasne, ze to dostanem

isabella

biba, tak super, uz aby si mala po mrche aj po vysetreni a skusala dalsi mesiac, uz aby nam to vyslo :-)))
dadka ahoj, vitaj medzi nami, napis nieco o sebe, kolko sa snazite a tak?

jancecka

usiko neboj, aj mne je špatne D: už to síce trošku ubúda ale zo začiatku od takej tretej hodiny poobednej až dokedy som nešla spať som bola nemožná, síce jesť som mohla skoro všetko ale nič variť, ešte stále nevarím večer, ale radšej si ráno privstanem. No nevraciam, len napínanie naprázdno a žalúdok hore nohami, a to pálenie záhy je neznesiteľné keĎ na mňa príde :D ale už sa to lepší, musíš aj ty vydržať, teraz čítam že zázvorový čaj? ako na nevoľnosť? no super, skúsime

biba2

Mirastella, tak to gratulujem, mali ste šťastie, lebo každý druhý deň celý rok sa sexovať nedá :-)
Patka áno, mi vieme, že spermie žijú aj 3 dni, 5 už asi nie, možno ako u koho. Spermie potrebujú na to, aby mohli oplodniť vajíčko aj pomoc ženy, čo sa týka výlučkov a žliaz, oni ako keby tam ešte dozrievali, volá sa to kapacitácia. Ale ako som písala už nižšie, keď sa ti nedarí tak tie vedomosti sú ti na prd.
Isabella, už ma neskutočne bolia prsia, takže za týždeň mi majú prísť. Hneď potom by som mala ísť na to vyšetrenie. Tak čakám.
Usiko, skús zázvoroý čaj.

dadkaaa

ahojte. uz dlhsiu dobu vas babulky sledujem...
ja bohuzial tiez patrim k tym, co chcu babo a nedari sa :(

isabella drzim ti velmi prsty, nech to vynde :)))