Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Schudnime spolu do leta :)

Príspevok v téme: Schudnime spolu do leta :)
Nikka18

Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)

Nikka18

Tak vás tu obe vítam :) tamarus ,pri takom štýle schudneš aj viac ako 12 kíl :)Alfabeta určite to pôjde týmto štýlom dole :) pokiaľ nebudeš v noci robiť nájazdy na chladničku

tamarus

ahojte :)

ja by som sa tiez chcela pridat do vasej skupiny, ja meriam 173 a vazim 75kg :(. Ja by som chcela dat do leta 12 kg dole :). Stravujem sa asi takto:
ranajky: chlebik so sunkou a zelenina
desiata:ovocie-jablcko, pomaranc
obed:to co mam k dispozicii, len v mensej miere ako kedysi
olovrant:jogurt
vecera:syr,tuniak, vajicka, plus zelenina :)

A popri tom chodievam cvicit aerobik.

Nech sa nam to podari ...

alfabeta

A este by som chcela pridat svoj jedalnicek, ktorym to chcem dosiahnut:

Ranajky: jogurt/nizkotucne nesladene acidko + jeden kus ovocia

Desiata: jedna velka mrkva/kalerab

Obed: kuracie na prirodno s lecom/fazulkou + vela zeleninoveho salatu

Olovrant: jedna velka mrkva/kalerab

Vecera: cottage cheese chilli/pazitka/paradajky a olivy alebo tuniak vo vlastnej stave + vela zeleninoveho salatu

Pitny rezim:

Rano a vecer pohar vody s lyzicou jablcneho octu

Rano pohar vody + psillium

Cez den 3litre nesladenych bylinkovych cajov a cistej vody

Tak co myslite, pojde mi to s takymto stravovanim dole? :)

alfabeta

Ahojte baby,
aj ja by som sa k vam chcela pridat. Mam 165cm a momentalna vaha cca 58kg. Vcera som sa stavila s priatelom, ze do 31.3. budem mat 53kg a menej.Ak nie tak budem musiet urobit nieco, co mi je fakt nechutne, takze mam velku motivaciu. Nechcem drzat ziadne diety, chcem upravit stravu, viac pit a samozrejme cvicit. Dufam, ze je to realne za 2 mesiace schudnut 5kg :). Drzim palce

Nikka18

Ahoj Iwuska :) tak to zatiaľ blahoželám.. prosím ťa riešim takú dilemu, čo si ty napríklad papala na večeru?

iwuska243

Ahojte ...baby\"\"
takze aj mam 162 cm a mala som 59 kg este tak na konci decembra.....dnes mam 56...takze som spokojna....a presne ziadna dieta...kila sa vratia naspat...tak ako pise kazda z vas treba hlavne vela vody....a mensie davku ...asi 5 kdrat za den tak to je aj u mna a papam stale ako predtym....len vynechavam sladke ....a vyprazane a podobne len v malej miere :-))) urcite to pojde aj vam ...aj ja mam plany ze do leta aspon 50 kg..lebo u mna je to tak ze vsetok tuk mam asi len na bruchu inak som so mnou spokojna....a takze pridavam sa k vam...

potkanica

Ale ta makala som cely tyzden a potom prisiel vikend a BUM!...napisem vam nedelu a sobota je skoro to iste...jedla som to co stale, plus balicek pistacii, trocha chipsov, pirohy so smotanou atd...takze sa nedivim ked som pribrala
budem rada, ked zajtra budem mat aspon o kg menej a nie 70 :)...
a pomylila som sa, moja zaciatocna vaha je 74kg...

Nikka18

Nenosím si preto lebo lebo by mi to od pol ôsmej rána do druhej poobedia by mi to vychladlo :( a to každovečerné mám cvičiť čo? ďakujem Suzen.. a myslíš že to až tak radikálne škodilo večer tie zemiaky?

suzen_

na veceru zaidne rozky, chlieb, zemiaky, cestoviy, ryza...

chude kuracie maso so zeleninovym salatom
tuniak s cibulkou a papriky
karfiol na pare so syrom a sunkou
dusena cibulka, rajciny zamiesane s vajickom

a tak dalej..

a preco si nenosis obedy z domu? naprikald?

megy0071

Nika no tak si si dala..nevadí ja tiež niekedy šlohnem niečo deťom s
taniera.Lepšie zopár ako plný tanier.
Ja som si teraz zaužívala,že ked sa navečeriam,tak si načistím mrkvu,kaleráb,uhorku..,čo máš rada,nakrájam na tanierik a ak mám chuť vyžierat, tak chrúmem toto.Ani nie som hladná, ale ruka ide
sama,tak radšej takéto,ako hlúposti.
Tak skús každý druhý deň cvičit,ale aj každý večer a kilá pojdu dole.To šalenie pri hudbe ta bude bavit.