Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Schudnime spolu do leta :)

Príspevok v téme: Schudnime spolu do leta :)
Nikka18

Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)

Nikka18

Kacika a ty máš koľko rokov prosím? JA by som len tak rada vedela že či si myslíš že by mi to mohlo ísť ľahšie, kedže som ešte mladá

simon-na

Nika ty ma das do laty :)) ale to je dobre dufam ze tu budes veeelmi casto lebo potrebujem aby ma niekto povzbudzoval :)) aj ty mas problem s vahou?

Nikka18

Tak si zakúp nejakú fľašku ktorú budeš mať stále pri sebe a nastav si na mobile zvonenie na každé dve hodiny a keď zapípa tak sa napí.. aj keby nasilu.. piť musíš.. nechceš predsa niekde skolabovať..

simon-na

noso tym pitim je to u mna zlee hlavne v zime. za den vypijem cca dva deci niecoho plus kavu s lyzickou cukru a mliekom a obcas trochu kakaa a inak nic.. proste necitim smad ..

Nikka18

Ale veď Simon-na hlavne klídek, žiadny stres.. 5 kíl dáš za 2 mesiace a pritom si z času na čas môžeš dať aj ..nie často, len občas, ale predsa.. Nepochybuj...môžem ťa ubezpečiť že už len tým že za deň vypiješ 2.5 litra vody budeš jesť tých 5 jedál (nerátajúc iné blbosti)ti pôjdú kiléčká dole. :)

kacika

Nikka18 schudla som asi za rok. Zo zaciatku sa mi to zdalo, ze ako to ide rychlo a vytesovala som sa, ale co dalsi mesiac to menej. treba trpezlivost kym pride vysledok.

simon-na

noo s tymi foto to mas pravdu to pomaha :)) ja viem ze 5 kil nie je 25.. ale obcas pochybujem ze sa k tej vahe 57-58 este vobec niekedy priblizim .. :((( A dost casto pochybujem ...

Nikka18

Simon-na no veď všetky čo tu píšeme o tom "občas to nejde" vieme svoje.. musíš si veriť.. nemôžeš to vzdať skôr než sa o to vôbec pokúsiš.. keď budeš mať chuť na sladké napíš sem a určite ťa niekto presvedčí aby si na to zabudla :) alebo si pozri fotky nejakých dievčat ktoré majú super postavu :) pomáha to..

Nikka18

Takže baby dala som na vaše rady a dnes bola moja večera takáto : kuracie prsia na prírodno,zeleninový šalát a na tom celom troškou bielej nesladenej activie... myslíte že je to konečne správne? Jedla som o 18:05