Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)
Schudnime spolu do leta :)
Kacika a ty máš koľko rokov prosím? JA by som len tak rada vedela že či si myslíš že by mi to mohlo ísť ľahšie, kedže som ešte mladá
Nika ty ma das do laty :)) ale to je dobre dufam ze tu budes veeelmi casto lebo potrebujem aby ma niekto povzbudzoval :)) aj ty mas problem s vahou?
Tak si zakúp nejakú fľašku ktorú budeš mať stále pri sebe a nastav si na mobile zvonenie na každé dve hodiny a keď zapípa tak sa napí.. aj keby nasilu.. piť musíš.. nechceš predsa niekde skolabovať..
noso tym pitim je to u mna zlee hlavne v zime. za den vypijem cca dva deci niecoho plus kavu s lyzickou cukru a mliekom a obcas trochu kakaa a inak nic.. proste necitim smad ..
Ale veď Simon-na hlavne klídek, žiadny stres.. 5 kíl dáš za 2 mesiace a pritom si z času na čas môžeš dať aj ..nie často, len občas, ale predsa.. Nepochybuj...môžem ťa ubezpečiť že už len tým že za deň vypiješ 2.5 litra vody budeš jesť tých 5 jedál (nerátajúc iné blbosti)ti pôjdú kiléčká dole. :)
noo s tymi foto to mas pravdu to pomaha :)) ja viem ze 5 kil nie je 25.. ale obcas pochybujem ze sa k tej vahe 57-58 este vobec niekedy priblizim .. :((( A dost casto pochybujem ...
Simon-na no veď všetky čo tu píšeme o tom "občas to nejde" vieme svoje.. musíš si veriť.. nemôžeš to vzdať skôr než sa o to vôbec pokúsiš.. keď budeš mať chuť na sladké napíš sem a určite ťa niekto presvedčí aby si na to zabudla :) alebo si pozri fotky nejakých dievčat ktoré majú super postavu :) pomáha to..
dufam nika ze mas pravdu .. snazim sa, ale niekedy to proste nejde :(
Takže baby dala som na vaše rady a dnes bola moja večera takáto : kuracie prsia na prírodno,zeleninový šalát a na tom celom troškou bielej nesladenej activie... myslíte že je to konečne správne? Jedla som o 18:05