Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Schudnime spolu do leta :)

Príspevok v téme: Schudnime spolu do leta :)
Nikka18

Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)

Nikka18

Simon-na chápem ťa, je to nepríjemné postaviť sa na váhu po Vianociach..ale myslím si že to je len drobná chybička tých 5 kíl.. neboj sa .. dva mesiace, možno aj menej sa budeš zdravo stravovať pravidelne piť ,snažiť sa cvičiť a snažiť sa nezobkať sladkosti,slanosti a mastnosti a uvidíš že ti to pôjde ako po masle..

simon-na

170 a 63,6 ... uplne na figu !!!!!!!!!!!! mam z toho poriadne nervy... som pribrala 5 kil pocas zimy a vianoc :(((

Nikka18

Kacika blahoželám.. a za aký dlhý čas si to schudla?
Potkanica a aj vidíš nejaké maličké zmeny na tele, či ani moc nie? Čo bruško?

kacika

Baby chcem sa k vam pridat s mojou skusenostou. Pred vyse rokom som pri vyske 173 cm vazila 78 kg. Bolo to strasne viem, ale skor ako z jedla som pribrala z HAK. Az prisiel den ked som sa uz nebola schopna na seba pozerat a zacala som na sebe makat takze dnes sa kludne postavim na vahu a pozriem si tych 65 kg. Zacala som vsak postupne. Jedla som klasicke jedla dokonca aj sladke postupne som zacala uberat, po siestej som uz nejedavala, dnes je to uz po piatej (chodim spat po desiatej) a v pohode vydrzim. Avsak ku vsetkemu patri poriadny pohyb, akykolvek. Dnes chodim cvicit 4 krat za tyzden na taebo a doslova mi to chyba a nalepsie je ze cim viac cvicim a udzujem sa fit tym ma da sa povedat uplne presla chut na sladke. V pohode moze stat predo mnou kopec kolacov a jednoducho nemam na ne chut. Drzim vam vsetky palce, aby ste sa dopracovali k takej hmotnosti, s ktorou budete spokojne a nebude sa hambit za svoje telo.

potkanica

No ahojte...ja som sa dnes vazila a vaha ukazala 71.4kg co je po tom mojom vikende super :)...za 2tyzdne som schudla 2.6kg...ani nechcem, aby to slo rychlejsie, nepotrebujem jo-jo efekt...
uf, uz len vydrzat a bude supeer :)...

Nikka18

Alfabeta aj mne sa to pozdava al radsej sa tomu vyhnem pretoze ako sa poznam tak by som sa napraskala sladkeho ak by som si dala kusok... ja radsej nic ako malicko lebo potom dostanem este vacsiu chut..

alfabeta

no zatial sa drzim :) len ci to vydrzim aj nasledujuce 2 mesiace. Ale ten napad urcit si jeden den do tyzdna, ked si nejake ten prehresok mozes dat sa mi paci, je to celkom motivujuce :). Asi to tak budem robit, nebude ma to tak deprimovat a budem sa tesit... :)

Nikka18

No tak to mas stastie..a dnes si uz mala nieco sladke alebo tak? Ak nie vopred gratulujem nech ti to vydrzi az do vecera.. :]