Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)
Schudnime spolu do leta :)
...a este som zabudla...poznam velmi vela chutnych a zdravych receptov...(stale doma nieco skusam kuchtim ) :-D tak najlepsie je pangasius..najchutnejsia ryba..skvelee...dat na pekac na to korenie na ryby ...a to sa neda odolat (kto este nejedol chuti perfektne ako kuracie masko) ...a tak isto aj cestovinove salatiky..akukolvek zeleninku co mate radi....a feta syr s tym je to najlepsie.....skusajte a hlavne je ze aj zdrave vedlo moze byt chutne...no tento prispevok...jak s kucharskej knihy...tak ale snazim sa pomoct :-)))
Nikus..mylim ze perfektna vecera musela aj chutit......a ja som dnes prezila obrovske pokusenie....najprv...som ako odmenu za vysvedcenie dostala od maminky cokoladky a podobne....ale aj celoczrny chlebik...a frajer mi doniesol picu....a tomu neodolam..ale nevadi s toho si hlavu nerobim....a neviem akym zazrakom...ale vaha ukazuje zase o kilecko menej od minuleho tyzdna...ale to asi tym snehom niene lepsi sport ako poriadna gulovacka :-)))..
Potkanica, tak to máš super :) aj ja by som bola rada keby mi to "spľaslo". ale žiaľ po tých piatich dňoch nemôžem očakávať zázraky..ale dúfam že koncom budúceho týždňa už uvidím aké-také pokroky.. :) a ty si čo dnes papala? Myslíš že som si mohla dať na večeru Kuracie määso na prírodno, zeleninový šalát, a obliať to trochou activie?
no, zmeni su velmi male, ale citim, ako sa mi "zplostilo" brucho...uz vobec nie je take nafuknute, ako na zacviatku :)...a velmi prijemny je pocit, ze vam klesa z vahy, to mi zatial staci :)
Tak čo baby ako sme na tom dnes s chudnutím? :)
V pohode :) 564975521
a keby mi das tvoje a ja si ta pridam ?? :))
Nika a však ak chceš daj mi svoje ICQ :) môžeme pokecať :)
Dakujem nika zajtra sa ozvem co a a ko :)) A sladke nechceeeem .. :))
Áno mám a výraznejší ako ty (172;73), keďže som vytvorila túto skupinu. :) no jasné ja som tu každý pracovný deň od pol šiestej a cez víkend takmer celý ďen.. teda počítač beží stále.. a tento víkend som stále doma.. určite ťa budem minimálne povzbudzovať :)