Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)
Schudnime spolu do leta :)
Aj ja sem pridávam jednu kalkulačku.. môžete to kuknúť http ://www.maraton.cz :) a alfabeta ta stránka je perfektná naozaj pomohla.. akurát si prepočítavam nejaké moje jedlá :)
Ahojte baby,
pridavam odkaz na stranku, kde si nahodite, co vsetko ste zjedli a stranka vam ukaze kaloricku hodnotu a aj rozdeli kolko ste zjedli napr. sacharidov, kolko bielkovin.
www.florastranky.sk
Ja som mala dnes doobeda velku chut na nieco sladke, tak som zjedla tri male pomarance :). Na obed si idem dat kuracie masko so salatom a na veceru mam nachystany cottage cheese ( rozdelim si ho, jednu cast zjem na olovrant a druhu na veceru).
A musime si verit, ze to dokazeme, to je zaklad, lebo ked ani sama tomu neveris, tak ako ma tomu uverit tvoje telo? zaklad je pozitivne myslenie a dovera v seba samu :)
Kristal nenechávaj si dnes vodový deň.. zbytočne ťa to zničí a zajtra sa prežerieš.. daj si skôr ľahké jedla, ale jedz, nie síce sladké ani mastné ale určite neostaň na vodovom dni, to je blbosť..pi veľa ale jedz dnes aj zelleninu a na večeru si daj kuracie masko.. ok? :) nemyslím to v zlom, myslím to v dobrom :)
ok takze 168cm a 77 kg
tak ja sa tiez baby pridavam ...no ja som drzala dietu aj som po nej pekne schudla ale som zacala zrat nie jest zrat prepchavat sa a tak mam skoro vsetko naspet tak teraz idem na to obed ...dnes si davam ocistny den aby s zaludok trosku stiahol lebo ho mam tak rozozraty ze este iba oci otvorim a uz cokoladu pyta... :( vyska 168cm a vaha asi 75kg niesom si ista .. :(takze mam dneska vodovy den...
Suzen, kéď už si tu, ty mi vieš tak poradiť ohľadom stravy.. (večeru som ťa poslúchla a mala som kuracie prsia,šalat,biely jogurt na tom naliaty) ale chcela by som saťa spýtať či som si mohla dať na raňajky 1 palacinku a do nej plnku-nastruhana mrkva,ovsené vločky,poliate to avtiviou a urobila som z toho takú masu a tým to naplnila.. čo ty na to? alebo nejake iné baby ak by vedeli povedať..
tamarus
rozdel si jedlo na 5 - 6 mensich porcii v 2.5 - 3 hodinovych intervaloch
niekedy je hlad len prevleceny smad..takze dostatcne mnozstvo tekutin
zvol si 2 dni v tyzdni kedy si na desiatu namiesto ovocia das ak nieco sladke..pretoze cim viacej si nieco odoporpieras tym viacej na to budes mat chut a prepadne ta neskutocna zravost
posledne jedlo 2 - 3 hodiny pred spanim a ziadne take ze o 17 posledne jedlo...
potrebujes jest viac krat denne mensie porcie aby sa ti poriadne nastartoval metabolizmus..a hlavne jest dostatocne aby si telo zbytocne nerboilo zasoby
ale hlavne k vsetkemu kludne pridavaj zeleninu...je v nej minimum kcl a je zdrava
Ahojte baby :)
tak dnes som vykrocila tou spravnou nohou, lebo vcera vecer sa mi moc nedarilo :(
Zjedla som gumene medvediky, ale uz som sa zaprisahala, ze sa uz sladkeho nedotknem !
Dnes som mala na ranajky:chlebik so sunkou a rajcinou, obed asi nejake cestovinky :)
a vecera asi nejaky tuniak so salatikom.
U mna je strava v pohode, len pobede, mam strasnu chut na neviem co? Dobeda je to fajn? Nemate enjaku fajn radu, ako sa mam toho zbavit,alebo potlacit??
Diki :)
Ahojte.No mne sa sem moc nedá chodiť...ale konečne som sa dostala na net :) tak ja to mám teraz trochu horšie,lebo včera bola oslava a aj dnes ma jedna čaká :( neviem akým zázrakom,ale nezjedla som na tej oslave skoro nič.Len trošku slaných praclíkov,pila minerálku a šampanské,jeden perník a asi 3 malé sušienky.Chlebíky aj chrumky som obišla :) a to som naposledy poriadne jedla o pol tretej a večeru som ani nemala.Takže som bola poriadne vyhladovaná,ale a raňajky som mala vianočku s maslom (ono to je to tak že ja na raňajky zjem takmer hocičo,kombinujem s čajom a menšia porcia) tak dúfam že na raňajky to veľmi neuškodí.Zachvíľu si dám pár cvikov na brucho a švihadlo.Na olovrant si dám jablko,potom obed a ďalej neviem :) ako vy?
Jasné Iwuska chutila.. a mala som dobry pocit že je to správne.. pangasius poznám..skvelá ryba.. a hlavne je bez kostí.. :) a môžem sa ťa spýtať..možem sis dať zajtra na raňajky take kupene palacinky.. samozrejme len jednu.. nemá to veľa tukov ale dosť sacharidov, a ono sa to dá vlastne do mikroclnky na 30 sekund a je to hotové.. a ja som si chcela urobiť taku plnku že activia+nastruhana mrkva+ovsené vločky a tym by som si tu jednu naplnila.. mysliš že by to bolo zdrave? ..žiaden cukor by som tam nedala.. a myslim že energiu maju nejakych 400kj na kus