Schudnime spolu do leta :)

Príspevok v téme: Schudnime spolu do leta :)
Nikka18

Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)

potkanica

nie, tu cokoladu som v plane nemala, ale rodicia ju otvorili, tak som neodolala :)
a viem, ze bakerolls nie su az take zdrave, ale na ranajky to nevadi, hlavne mne nie :)...sacharidy jak sacharidy...pozcas tyzdna mam kazdy den ranajky ovsene vlock s mliekom a medom...raz za cas potrebujem zmenu :)...a dnesny den mas celkom dietny :)...

Nikka18

a ten ražný chlieb jem len 100%-tný..neviem ako ho opísať.. ale on je až taký vlhký a nemá konzistenciu ako normálny chlieb..

Nikka18

Pytam sa.. presne,urob si ho na prírodno s troškou olivového oleja :) stále to bude zdravé a veľmi diétne, olej neznamená len tuk..a potkanica ty to máš zaužívané v soboty jesť tú čokoládu? Počula som že tie bake rolls nie sú až také zdravé.. čo tak si dať biely jogurt s ovsenými vločkami a ovocím? :) O hentakých suchároch to asi nieje žiadna výhra.. teda pokiaľ ti chutí, nech ti chutí aj naďalej.. ja som mala na raňajky tú palacinku s tou plnkou (biely jogurt,mrkva,ovsené vločky), D: jablko, O: šošovicová polievka s polkou krajca ražného chleba, Ol: mrkva V: bude to kuracie mäsko s cottage cheese a zeleninový šalátik a doteraz som dala 1,6.. kým pojdem spať ešte dám asi liter.. :)

potkanica

robit maso na vode? to som este nepocula :)..ja to robim stale na lyzicke olivoveho oleja...myslim, ze ta kvapka oleja nie je zla :) len v tukoch sa rozpustaju vytaminy D E K A takze ten olej ma svoj vyznam :)
No ja neznasam vikendy! :D
ranajky: bakerolls
desiata:jablko
Obed: to co je navarene, polievka a druhe jedlo
Vecera: polka cottage cheese, 3kneckebrody a activia
a asi 3litre vody :)

pytam sa

Ahojte dievcata mam otazocku tiez ku kuraciemu masu :) ako ho pripravit co najdietnejsie? ani kvapku oleja nechcem pouzit :)
co ho uvarit na vode? alebo upiect v rure? vraj aj v mlieku sa da uvarit, co si myslite o tom?

Nikka18

Diki potkanica.. máš pravdu, raz za čas si musíme dať sladkého už len preto že čím viac by sme si to odopierali tým viac by v nás rástla chuť na sladké.. ja si asi naplánujem nejaké deň kedy si dám sladké, keďže momentálne sa držím úplne v pohode aj bez neho.. Tak si dám teda hento mäso na večeru so šalátom a cottage cheese :) teším sa... ale pred tým si ešte zatancujem :) ty si čo dnes jedla? :)a ja som mala len jednu tu palacinku a nebolo nič sladké ku nej :)

potkanica

to biele masko je dobre, maso obsahuje vela bielkovin, ktore su potrebne hlavne k veceru...zabezbecia ti spravnu funkciu svalov, ktore su velmi napomocne pri chudnuti :)...

potkanica

nie je spravne, ze si hovorite ze sa sladkeho uz ani nedotknem...ked mas chut tak si daj...jasne ze ne celu cokoladu, ale taky ten jeden rebrik je v pohode...
a tie palacinky na ranajky su podla mna v pohode...den musis zacat sacharidmi, ked chces chudnut, tym sa metabolizmus nastartuje a je pripraveny na chudnutie...
ranajky mJU BYT SACHARIDY, OBED VSETKO DOKOPY, ALE S MIierou a na veceru hlavne bielkoviny a uz len minimum sacharodiv...

Nikka18

Tak čo baby? Ako ste zvládli dnešný deň? Čo ste papali? Myslíte že pečené kuracie stehienka, také maličké si môžem dať, ak kožku nezjem zjem len biele mäso z toho s nejakým šalátom a cottagee cheese-om ? V tých večerách mám naozaj zmätok..