Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)
Schudnime spolu do leta :)
nikka, za tie roky som kuracie nerobila :) a grilovat hmm myslim ze to nepojde :( ok skusim to nejak upiect a nastriedacku uvarit vo vode to je fuk len nech to ide :))
dakujem :)
Ja ťa chápem, len mi to príde zvláštne robiť bez oleja.. a to si za 4 roky nerobila ani raz kuracie prsia? Na tvarohu? čo tak si to ogrilovať, to by bolo pre teba si najvhodnejšie, ale pochybujem že máš možnosť grilovať, aj keď v mnohých rúrach táto možnosť je.. tam by si nemusela použiť ani olej..
do paze ako to ze nie :( s olejom nerobim nic uz stvrty rok a zatial zvladam :) len neviem co vhodne vybrat aby to bolo bezolejnate...
co tak tvaroh? na tom by sa to nedalo? prepacte za bllbe otazky ale velmi mi to pomoze :)
No na mlieku to nepôjde.. a nerob také veci ako blok na olej.. pretože na chudnutie potrebuješ aj ten.. a na vode určite nepôjde.. po takomto bloku akurát dostaneš ešte väčšiu chuť na "zlé" veci..
ja viem ze ma olej nezabije ale proste mam blok takze olej v ziadnom pripade :) na mlieku to pojde? alebo s tou vodou to radsej mam skusit? poradte prosim nieco bez oleja/masla :)
No aspoň že tak, zdalo sa mi to zvláštne, ale zmysel to dávalo :D už som docvičila.. až taký dobrý pocit :) 26 minút som cvičila :) a myslím že mi to aj stačí.. teda zatial.. večer si dám ešte nejaké cviky, ale to už len tak, aby sa nepovedalo ..neviem či má zmysel robiť brušáky ale 20 si ich urobím potom nejaké na nohy a budem spokojná.. a chodíš behať do posilky alebo niekde vonku? Koľko ťa to vyjde jedna hodina toho spinningu?
chut...urcite chut :D...a na spinning chodim 2x tyzdenne po 1hodinu a behat chodim raz do tyzdna na 40minut...chodila by som mozno viac, ale 1.nestiham viac kvoli uceniu a po 2. nechcem prehanat,aby sa mi sport nahodou nezhnusil, alebo aby som sa ho ""neprejedla" :)...prijemne cvicenie :)
Malo tam byť chuj alebo chuť :D lebo obidvoje tam v danej súvislosti pasuje :D a ako často chodíš behať a na ten spinning? Ja si idem len tak pošalieť a vyblázniť ,jedna baba tu z fóra poradila... idem na to.. za 30 minútiek odpíšem
co sa tyka sladkeho, nemam ziadne pravidlo...snazim sa ho jest co najmenej...a ked pride chuj...no ked musis tak musis :D...a co sa tyka cvicenia ti neporadim, vikend ja mam bojuzial bez pohybu a cez tyzden chodim behat a na spinning...doma nic nerobim :D...
Jasné.. celý týždeň jesť to isté nieje nič moc.. aj ja mám ovsené vločky, ale s bielym nízkotučným jogurtom :P ahá takže ťa takýmto spôsobom rodičia provokujú? :D ako často mávaš sladké? Akurát idem cvičiť, nemáš nejakú dobrú radu? :)