Schudnime spolu do leta :)

Príspevok v téme: Schudnime spolu do leta :)
Nikka18

Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)

zara

teraz vazim 70 kg,mala so tych 75 kg a vyska 172 cm,ale ja nechcem vela schudnut,ja som maniak na rifle a mam milion rifli a nemozem schudnut,tak ze by som musela menit satnik,mne ide hlavne o brucho,aby sa trocha splaslo :-D

Nikka18

tak to máš dobré, ja jem síce 5 krát a posledné jedlo je o 18:00 .. ale to je detail.. a ty koľko vážiš a meriaš? na koľko by si to chcela dať? :)

zara

Nikka18
tak nejako sa stravujem ako si napisala,myslim,ze je to o.k,ja jem 4x denne kazde 3 hodiny po mensich porciach,po 17.00 hod.uz nejem,ak som este hladna dam si jogurt alebo vypijem acidko,uplne som vylucila sladke a biele pecivo a dala som sa 2x do tyzdna cvicit na orbitreku a beziacom pase a brusaky kazdy den

Nikka18

Zara blahoželám, a čo pre to robíš? Daj nejaké rady. :) Aj ja si myslím že len tvaroh je málo.. nemusíš to tak prehánať s obmedzením stravy.. ja mam dnes: R: ovsené vločky s bielou activou nesladenou + jedna tretina banána D: jablko O: šošovicová polievka so 100%-tným ražným chlebom, Ol: mrkva V: obraté kuracie stehno - len biele mäsko, zeleninový šalát, cottage cheese :)večera sa možno ešte zmení :) myslíte že je to OK?

zara

ahojte vsetky chudnuce,aj ja chudnem/uz asi milionty krat :-D/ od zaciatku roka,zatial sa mi podarilo 5 kg dat dolu,tak som stasna,dufam,ze nam to vydrzi...

suzen_

na veceru je tvaroh malo, celkovo v jedlanicku nevidim ziadnu zeleninu

a kedze dneska uz si mala na desiatu sladk tak zae az cez vikend..kedze to je asi u kazdeho kriticke dni :) tie vikendy

tamarus

Ahojte, takze dnes rano to bol chlebik s medom, desiata pernik :D..dala som na radu suzen, a obed rizoto, olovrant jogurt a vecera tvaroh :)...a mozno neskor mrk.salat :)

Som rada, ze sa drzite a ide nam to,vcera 1den bez sladkosti, ake super :))

Co si dnes chystate vy?

Ja teraz moc teraz necvicim, mam este skusky,ale po skuskach hor sa do toho, tesim sa na to....

Nikka18

Nieje to veľa ale .. tak dosť.. radšej doma v súkromí.. :) Ja behať dlhé trate nemôžem tak aspoň doma čo-to...

potkanica

rada chodim behat vonku, lenze je zim, takze chodim behat na pas do fitka...a jedna hodina spinningu ma vyde na 3ecka