Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)
Schudnime spolu do leta :)
teraz vazim 70 kg,mala so tych 75 kg a vyska 172 cm,ale ja nechcem vela schudnut,ja som maniak na rifle a mam milion rifli a nemozem schudnut,tak ze by som musela menit satnik,mne ide hlavne o brucho,aby sa trocha splaslo :-D
tak to máš dobré, ja jem síce 5 krát a posledné jedlo je o 18:00 .. ale to je detail.. a ty koľko vážiš a meriaš? na koľko by si to chcela dať? :)
Nikka18
tak nejako sa stravujem ako si napisala,myslim,ze je to o.k,ja jem 4x denne kazde 3 hodiny po mensich porciach,po 17.00 hod.uz nejem,ak som este hladna dam si jogurt alebo vypijem acidko,uplne som vylucila sladke a biele pecivo a dala som sa 2x do tyzdna cvicit na orbitreku a beziacom pase a brusaky kazdy den
Zara blahoželám, a čo pre to robíš? Daj nejaké rady. :) Aj ja si myslím že len tvaroh je málo.. nemusíš to tak prehánať s obmedzením stravy.. ja mam dnes: R: ovsené vločky s bielou activou nesladenou + jedna tretina banána D: jablko O: šošovicová polievka so 100%-tným ražným chlebom, Ol: mrkva V: obraté kuracie stehno - len biele mäsko, zeleninový šalát, cottage cheese :)večera sa možno ešte zmení :) myslíte že je to OK?
ahojte vsetky chudnuce,aj ja chudnem/uz asi milionty krat :-D/ od zaciatku roka,zatial sa mi podarilo 5 kg dat dolu,tak som stasna,dufam,ze nam to vydrzi...
na veceru je tvaroh malo, celkovo v jedlanicku nevidim ziadnu zeleninu
a kedze dneska uz si mala na desiatu sladk tak zae az cez vikend..kedze to je asi u kazdeho kriticke dni :) tie vikendy
Ahojte, takze dnes rano to bol chlebik s medom, desiata pernik :D..dala som na radu suzen, a obed rizoto, olovrant jogurt a vecera tvaroh :)...a mozno neskor mrk.salat :)
Som rada, ze sa drzite a ide nam to,vcera 1den bez sladkosti, ake super :))
Co si dnes chystate vy?
Ja teraz moc teraz necvicim, mam este skusky,ale po skuskach hor sa do toho, tesim sa na to....
Nieje to veľa ale .. tak dosť.. radšej doma v súkromí.. :) Ja behať dlhé trate nemôžem tak aspoň doma čo-to...
rada chodim behat vonku, lenze je zim, takze chodim behat na pas do fitka...a jedna hodina spinningu ma vyde na 3ecka
No len či to nebudeš mať spečené a nie upečené.. :) držím palce nech ti to víde podľa chuti :)